bélflóra probiotikum prebiotikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös családi hétvégére készültünk, de az örömöt majdnem elrontotta egy megfázás. Szerencsére a Normaflore segített rajtunk.

A lányom belázasodott, az iskolában kapott el valamilyen fertőzést. Az egész családot ledöntötte a lábáról a betegség. Féltem, kútba esik a régóta tervezett családi hétvége, de aztán az orvos segített rajtunk. Ő tanácsolta, hogy a gyorsabb gyógyulás érdekében a javasolt gyógyszerek mellett szedjünk Normaflore probiotikumot is.

Elmagyarázta, hogy védekezőképességünk 70 százaléka a bélrendszerben található. A Normaflore probiotikum pedig pontosan itt hat. Erősíti a természetes védekezőképességet betegség, antibiotikum szedés esetén is, így segíthet abban, hogy gyorsabban felépüljünk. Igaza lett. Hamar talpra álltunk, visszatért az energiánk, és regenerálódva, megerősödve indulhattunk a vidám hétvégnek.

A Normaflore a többi probiotikumhoz képest egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Olyan jótékony baktérium van benne, amely ellenáll a gyomorsavnak, ezért az alsóbb bélszakaszt is élve éri el. A Normaflore ráadásul prebiotikum (rostok) hozzáadása nélkül is kiválóan szaporodik, ezért hozzáadott segédanyag nélkül fejti ki hatását. ami biztosítja kiváló hatékonyságát anélkül, hogy prebiotikumot tartalmazna. Csak természetes anyag, tisztított víz és probiotikum alkotja, sem adalékanyag, sem tartósítószer, sem mesterséges ízanyag, sem laktóz, sem fölös kalória nincs benne. Kiválóan alkalmas csecsemők, kisgyerekek és felnőttek kezelésére is.

normaflore.hu

Bacillus clausii-t tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer.

Sanofi-aventis Zrt.
1045 Budapest, Tó utca 1-5.
Tel.: (06-1) 505-0050 • Fax: (06-1) 505-0060 • Gyógyszerinformációs szolgálat: (06-1) 505-0055
www.sanofi-aventis.hu

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(támogatott cikk)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.