Már a gyermekvállaláson gondolkodik? - Kate Middleton babaruhák között válogatott

esküvő babaruha gyermekvállalás terhesség Kate Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár jelenleg mindenki Kate és Vilmos herceg közelgő esküvőjével van elfoglalva, Kate már lehet, hogy a gyermekvállalást tervezgeti.

Közeleg a nagy nap, Kate Middleton és Vilmos herceg április 29-én egybekelnek, de néhány héttel esküvője előtt az ara mégsem csak a készülődéssel van elfoglalva. Nemrég ugyanis egy babaruhaboltban látták Vilmos herceg menyasszonyát, amint elmélyülten keresgélt az apró ruhácskák között.
"Kate egyedül jött be a boltba, és a három hónapos babáknak való ruhák között nézelődött, melyek egyébként a legkisebbek. Végül 20 perc után vásárlás nélkül távozott" - mesélte a bolt eladója.

AFP]
AFP]

Lehetséges, hogy Kate csak egy várandós barátnőjének szeretne babaruhát vásárolni, tény azonban, hogy a pár sosem titkolta el, hogy nem szeretne sokat várni az esküvő után a családalapítással.

Költészet napi gyermekversmondó versenyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110330-lifehu-gyermekversmondo-verseny.htmlSorra szüli a gyermekeket a 37 éves férfi! - A negyedikkel lesz hamarosan várandóshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110330-sorra-szuli-a-gyermekeket-a-37-eves-ferfi.html5 hatékony striagyilkos krém terhességi csíkok ellen - Bababőr várandósan ishttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110330-5-hatekony-striagyilkos-krem-terhessegi-csikok-ellen.htmlA vécében erőszakolta meg a kisfiúkat a 23 éves férfi - A szülők kint vártakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110329-a-veceben-eroszakolta-meg-a-kisfiukat-a-23-eves-ferfi.htmlSzerelmet vallott a 8 éves kislánynak, majd öngyilkos lett a tanárhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110328-szerelmet-vallott-a-8-eves-kislanynak-majd-ongyilkos-lett-a.htmlNevelési hibák, melyeket traumaként élhet meg a gyerekhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110328-nevelesi-hibak-melyeket-sulyos-traumakent-el-meg-a-gyerek.htmlEgy lábbal sem számít elég fogyatékosnak a 10 éves kislány - Az egészségügy szerinthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110325-egy-labbal-sem-szamit-eleg-fogyatekosnak-a-10-eves-kislany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.