jegygyűrű esküvő eljegyzés táncos Való Világ 4 VV Gombi Picúr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig rejtegették a fiatalok, de most végre felfedték féltve őrzött titkukat: Gombi amint kiszabadult a luxusbörtönből régi vágású lovagként kérte meg szerelme kezét, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.



Picúr így emlékszik vissza a romantikus lánykérésre: "Még másnap, amint kijött a villából, megkérte a kezem az első randink helyszínén, a Citadellán. Letérdelt és megkérdezte, hogy lennék-e az élete párja. Persze igent mondtam, és felhúzta a gyűrűt az ujjamra, amiből sajna be kellett vetetni, mert nagy lett. Na de nem azért, mert nem tudta a méretem, hanem mert fogytam jó pár kilót. Azóta is minden a legnagyobb rendben van" - tette hozzá nagy boldogan Brigi, Gombi kedvese.


Az már biztos, hogy a ceremóniára nem idén kerül sor, ugyanis rengeteg tennivalója van a turbékoló gerlepárnak. Emellett a Life.hu azt is kiderítette, hogy családias, hagyományos frigyre lehet számítani. "Tuti, hogy nem idén lesz az esküvő, mert rengeteg helyre kell mennie, de előbb-utóbb utolérjük magunkat és az is meglesz. Az esküvő részleteit még nem tudjuk, de biztosan valami családias, mégis 'fehér ruhás' esküvőnk lesz. Bár én nemsokára úgyis menyasszony lehetek, hiszen felkért a life.hu, hogy vegyek részt az egyik új produkciójában, így én leszek az első menyasszony, akit felkészítenek az esküvőjére" - mesélte izgatottan Brigi, akit egy egész ország Picúr néven ismerhetett meg.


Forrás: B. H.


Elindult a Csillag születik - VV Ildi is bepróbálkozott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-elindult-a-csillag-szuletik-elovalogato.htmlVV4: Anikó szerelmet vallott Lacinakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-aniko-szerelmet-vallott-lacinak.htmlSzexbomba az Alekoszért küzdő hölgyek közötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-vv4-szexbomba-az-alekoszert-kuzdo-holgyek-kozott.htmlVV Gigi: "A testemből élek, nem a lelkemet veszik meg!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-gigi-a-villaban-jerzynek-vallott-hogy-a-testebol-el-de.htmlKomár László testvérháborúban állhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-komar-laszlo-testverhaboruban-all.htmlÖrdög Nórát sokkolta Stohl büntetésehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-ordog-norat-sokkolta-stohl-buntetese.htmlMennyit bír a távkapcsolat?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110401-szerelem-parkapcsolat-mennyit-bir-a-tavkapcsolat.htmlSzandika visszaköltözött elhagyott párjához - ő tartja el Gottithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110328-szandika-visszakoltozott-gottihoz.htmlSzingli pasik: a nő csak szexre kell? - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110331-racz-zsuzsa-szingli-pasik-szexet-es-not-terezanyu-irasa.htmlA répa gyökér, a mellbimbó hegyes - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110330-franco-marco-a-repa-gyoker-a-mellbimbo-hegyes-pasiszemmel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.