Friss! Megszületett az egykori Spice Girl kisbabája!

Emma Bunton kisbaba szülés várandós terhes Jade Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Emma Bunton és Jade Jones kisfia, a pár boldogsága határtalan.

Bár egykor azt hitte, sohasem lehet édesanya, immáron második gyermekének adott életet Emma Bunton. "Gyönyörű kisfiunk, Tate egészségesen és hangosan jött a világra, mindannyian boldogok és izgatottak vagyunk" - írta Emma rajongóinak egy közösségi oldalon. Az énekesnő a szülést megelőző hetekben egyébként már alig tudott aludni, mivel a baba nagyon aktívan mozgott. Most azonban már ő és a kicsi is remekül van, az egész család a fellegekben érzi magát.

AFP
AFP

Emma mostani terhességét is csodaként élte meg, 25 éves korában ugyanis endometriosist diagnosztizáltak nála, melynek következtében csak 50 százalék esélye volt a teherbeesésre. "Mikor belegondoltam, hogy csak 50 százalék esélyem van, nagyon összetörtem. Rettenetesen aggódtam, hogy sohasem lehetek majd édesanya" - mesélte Emma.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.