Elárulta! Kislánya lesz a szőke milliárdos-csemetének!

terhesség kislány várandós milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ivanka Trump üzletasszony, a milliárdos ingatlanbefektető és televíziós személyiség, Donald Trump várandós lánya bejelentette, kislányt hord a szíve alatt.

A 29 éves milliárdos-csemete, Ivanka Trump és férje, Jared Kushner boldogsága határtalan, nemrég ugyanis megtudták, hogy kislányuk lesz. Az izgatott kismama a hír után azonnal beszerzett minden könyvet és videót a terhességről és a gyermeknevelésről. "Már azt is tudom, hogy mi mindenre kell odafigyelnem majd, amikor a kicsi hároméves lesz, valamint hogy mikor tanácsos elkezdeni az idegen nyelvek tanulását, a franciától kezdve a kínaiig" - magyarázta Ivanka.

Forrás: AFP
Forrás: AFP





Most már biztos! Babát vár a megosztó politikus gyönyörű feleségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110517-most-mar-biztos-babat-var-nicolas-sarkozy-felesege-carla-bruni.html5 különös szokás, ami pszichológust igényelne - De nincs szüksége rá a gyereknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110517-5-kulonos-szokas-ami-pszichologust-igenyelne-de-nincs-szuksege.htmlSzerinte nagyszerű anya! 8 éves kislányát botoxolja egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110513-szerinte-nagyszeru-anya-8-eves-kislanyat-botoxolja-egy-no.htmlTe miért nem vállalsz gyereket? - Megnéztük, mire hivatkoznak a magyar nőkhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110513-te-miert-nem-vallalsz-gyereket-megneztuk-mire-hovatkoznak-a.htmlÍgy kezeld a kaki-pisi vicceket! - Nem kell feltétlenül büntetnihttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110513-igy-kezeld-a-kakipisi-vicceket-nem-kell-feltetlenul-buntetni.htmlTerrorban tartja családját a sztár? Előkerült a rendőrségi hangfelvételhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110512-terrorban-tartja-csaladjat-a-sztar-elokerult-a-rendorsegi-hangfelvetel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.