Megint terhes! Negyedik gyermekét várja a dögös szőke szupermodell

modell terhesség várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niki Taylor elismerte, igazak a hírek, miszerint a negyedik gyermekével terhes.

A 90-es évek szexi szupermodellje, Niki Taylor és Burney Lamar Nascar autóversenyző végre elismerte, hogy igazak a pletykák, miszerint a második közös gyermeküket várják. Niki nemrég ugyanis egy közösségi portál oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt, sőt még a magzatról készült ultrahangfelvételt is közzétette. "Igen! A negyedik gyermekünket várjuk, és nagyon boldogok vagyunk" - írta a modell, akinek első két gyermeke a korábbi házasságából született.

http://twitter.com/nikitaylorinc
http://twitter.com/nikitaylorinc

A csodaszép modell karrierje egy rendkívül súlyos autóbaleset miatt szakadt meg 2001-ben, ami után hat hétig kómában feküdt. A balesetet akkori barátja okozta, aki vezetés közben telefonált. Niki lassan, körülbelül egy év alatt, mintegy 56 műtét után gyógyult csak meg. Az orvosok ugyanis gyakorlatilag újjáépítették a modell hátát, melynek során két acélrudat ültettek be, hogy tartsa a gerincét. Niki mindezek ellenére teljesen felépült, és 2006 decemberében házasságot kötött Lamarral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.