Túl sokat hangoskodott, szomszédai feljelentették a Csillag Születik sztárját

tévéműsor László Attila tehetségkutató éneklés Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag Születik sztárját sokan kedvelik Kézdivásárhelyen, de nem mindenki. A családjának közvetlen szomszédai egyszer fel is jelentették, mert szerintük túl hangosan énekelgetett otthon.

László Attilát közvetlen szomszédjai nem igazán kedvelik - írja a Blikk. Olyannyira nem, hogy korábban fel is jelentették a rendőrségen, nem tetszett ugyanis nekik, hogy otthon énekel.

- A szomszédok közül több embert is zavart, hogy Attila énekel. Szóltak, hogy fejezze be, de mivel jóban voltunk velük, azt hittük, hogy csak viccelnek - nyilatkozta a lapnak a kisfiú édesanyja, aki azt is elmesélte, hogy fel is jelentették őket, ám a László-család ismerte a rendőröket, akik tudták, rendszerető, normális családról van szó.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Azóta a kisfiú nem énekel otthon. Egy helyi vendéglátós sietett a segítségére, amikor hallott az ügyről, és felajánlotta Attilának, hogy bármikor felkeresheti a pizzériáját, ha gyakorolni szeretne. Ott mindenki szereti a kisfiút, és nagyon drukkolnak neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.