nemek kialakulása lány fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a barátok sem tudják, hogy a négyhónapos Storm Witterick valójában fiú vagy lány. Szülei ugyanis úgy döntöttek, hogy semleges neműnek nevelik a gyereket, hogy később ő dönthesse el, melyik nemhez szeretne tartozni.

Storm Witterick gyönyörű kék szemű, szőke hajú, imádnivaló négyhónapos kisbaba, aki semmiféle genetikai rendellenességben nem szenved. Szülei azonban - habár a kicsi testileg nem kétnemű - mégsem árulják el, hogy a baba fiú vagy lány. Sőt, a házaspár egyszerűen úgy döntött, hogy semleges neműként nevelik Stormot, és a testvéreit is rávették a titoktartásra. A szokatlan döntést azzal indokolták, hogy a világ túl előítéletes, pedig mindenkinek joga lenne eldöntenie, hogy milyen neműként szeretne viselkedni. Úgy hiszik, döntésükkel megszabadíthatják a gyereket a társadalmi nyomástól, ami túl fiatalon ilyen fontos döntésekre kényszerítené. "Amikor egy kisbaba megszületik, még a legközelebbi családtagok is rögtön azt kérdezgetik, hogy fiú-e vagy lány. Pedig ha valakit igazán meg akarunk ismerni, ne kérdezzük meg, hogy mi van a lába között" - magyarázták a szülők.

Thinkstock
Thinkstock

A kép illusztráció

A bátyjai is lányként öltözködnek

A kicsi két bátyja is különös, "szabadelvű" nevelésben részesül. A szülők hagyják, hogy olyan ruhákban járjanak, amilyeneket ők választanak ki, és a frizurájukba sem szólnak bele. Az ötéves Jazz például mindig rózsaszín pólókat visel és annyira megnövesztette a haját, hogy gyakran be is fonják. Így a fiúkat érthető módon gyakran nézik lánynak, a többi gyerek pedig nem akar velük játszani, mondván, ők furcsa "fiúlányok".

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!





Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.