tinédzser László Attila szerelem Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
László Attiláért odavannak a tinilányok, de egyesek túl messzre merészkednek. Egy porzsonyi kislány azt hazudta, hogy ő Attila szerelme.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Egy éve ismerjük egymást, de az iskola miatt csak nyáron tudunk több időt együtt tölteni. Tavaly például én utaztam Attiláékhoz Kézdivásárhelyre egy hétre - mesélte gondolkodás nélkül Dorina. - A múlt héten ő jött hozzám Szlovákiába. Moziba és szórakozni is elmentünk, sőt még étterembe is elvitt. Nagyon szeretem őt, Attila hihetetlenül aranyos és cuki" - áradozott Dorina.

Attila anyukája azonban nem tudott semmit a szerelemről, és biztos benne, hogy a fiának még nem volt barátnője.

"Biztos megnézi a lányokat, de eddig elvolt nélkülük. A közösségi oldalon beszélget velük, de ráér, hisz olyan gyerek még! Tudom, hamarosan eljön az ideje, hogy szerelmes lesz, és akkor majd beszélek vele, tanácsokkal látom el. Nagyon féltem a csalódásoktól, de ezeket mindenkinek át kell élnie. Hallottam erről a lányról, akivel állítólag moziban is volt, pedig a fiam életében nem járt moziban" - mondta az anyuka.

Hogy valóban lézetik-e ez a szerelem, nem tudni. Annyi azonban biztos, hogy Dorinának egyetlen közös fotója sincs Attilával.

Vádat emeltek Győzike ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-vadat-emeltek-gyozike-ellen.htmlMegszületett az énekesnő első gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-pink-megszult.htmlAlekosz elégedetlen a nyereményévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-alekosz-elegedetlen-a-nyeremenyevel.htmlSzenzáció! Íme Lakatos Márk első videóklipje!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-lakatos-mark-videoklipje-mizu-mizu-mizu-spanyolul.htmlMűteni kell Alekosz gerincét?http://www.life.hu/legykepben/20110602-sulyos-gerincferdulese-van-muteni-kell-alekosz-gerincet.htmlShakira a koncertjén izgatta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-shakira-a-szinpadon-hastancaval-izgatta-focista-szerelmet-gerard-piquet.htmlIntenzív osztályon fekszik Liptai Claudia édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-intenzivre-kerult-az-ismert-musorvezeto-edesapja.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.