Ezen még a mester is meglepődött! Meztelen lányt szolgáltak fel neki

tálalás séf meztelen Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelen lányon tálalt szusit szolgáltak fel Anglia egyik leghíresebb séfjének, aki a "tálalást" látva igencsak meglepődött.

Úgy tűnik, hogy még a tapasztalt sztárséfet, Gordon Ramsey-t is meg lehet lepni, legalábbis, ha a tálalásról van szó. A híres szakács lélegzete is elakadt, amikor a MasterChef USA főzőverseny egyik versenyzője a saját meztelen feleségén tálalta fel a zsűri számára a szusit. Ramsey az első döbbenet után azonnal elkezdett viccelődni, mondván: "ez nem királyi hely, tőlem aztán haj is lehet az ételben."

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Bár a kreatív szakács valószínűleg biztos volt a továbbjutásában, a zsűri - miután elfogyasztotta a különleges lakomát - kiejtette a versenyből a férfit. Alighanem a műsorban tényleg csak az étel számított, hiszen Ramsey-ék ezek után egy olyan versenyzőt juttattak tovább, aki letolta a nadrágját, hogy megmutassa a fenekén lévő ördög tetoválást. A tét egyébként valóban nagy, a nyertes szakács a műsor végén ugyanis 250 000 dolláros nyereményre számíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.