Vásárolj 70%-kal olcsóbban! - A legjobb kuponos weboldalakkal

spórolás vásárlás kedvezmény kuponoldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjainkban egyre nagyobb figyelem helyeződik a kedvezményes vásárlási lehetőségekre, hiszen a szűkösebb gazdasági helyzetben, az áremelkedések közepette nem csoda, ha kétszer is meggondolod, mire és mennyit adsz ki.
kuponweboldalakció
vásárlásakció

Thinkstock
Thinkstock



Azonnali kupongyűjtés: Napi akciók

A Napiakciok.hu egyedülállónak tekinthető ezen a területen, hiszen itt regisztráció nélkül azonnal hozzájuthatsz a kiszemelt kuponokhoz. Ráadásul, ha nincs nyomtatód, a speciális, egy hónapig tartó akciós napok keretén belül - mint amilyen a Tavaszi vagy Nyári Kupon Napok - az egyes bevásárlóközpontokban kihelyezett standoknál is megkaphatod a kiválasztottakat. Elsősorban a plázákban megtalálható márkákra vonatkozó, általában 10-20 százalékos kedvezményre jogosító bónokra lelhetsz az oldalon, de elvétve 30-40 százalékos akciókra is ráakadhatsz. Ha pedig többet is kiszemeltél, a virtuális kupongyűjtőbe pakolva azokat, megkönnyítheted a gyűjtögetést.

Thinkstock
Thinkstock

A széles körű oldal: Onlinekupon

Az Onlinekupon.hu oldal szintén regisztráció nélkül teszi lehetővé a kedvezményre jogosító cetlik nyomtatását, regisztrált felhasználóként viszont a könnyebb böngészés érdekében a lakóhelyedhez közeli lehetőségeket előre sorolja a rendszer. Itt akár 50 százalékos akciókat is találhatsz, ráadásul a ruhák mellett a szépségápolási szolgáltatásoktól kezdve a bútorokon és szórakozáson át az élelmiszerig többféle lehetőséget kínálnak számodra az oldal működtetői.

Tipp! A nyár legtrendibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!


Vásárolható kuponok


A nyomtatható, bárki számára bármikor hozzáférhető kuponok mellett a megvásárolható bónok kínálata sokkal nagyobb - a felkínált kedvezményről nem is szólva. Ebben az esetben ugyanis az akció életbe lépéséhez szükség van arra, hogy az érdeklődők száma elérjen egy előre meghatározott limitet. Ezeket, az inkább szolgáltatásokra specializálódó oldalakat érdemes rendszeresen felkeresned, hiszen az akciók jellemzően mindössze néhány napig élnek.

Thinkstock
Thinkstock




Féláron a városod: KuponVilág

Az egyre népszerűbbé váló KuponVilág elsősorban a fővárosban és a megyeszékhelyeken kínál akciós lehetőségeket. A nyár közeledtével belföldi utazási ajánlatok közül is válogathatsz, így akár 65 százalékkal kevesebb pénzből is kihozhatod az idei kiruccanást - főleg akkor, ha elsősorban hazai úti célokban gondolkozol idén. A legutóbbi akciókat végignézve sejthető, hogy itt az utazási ajánlatok mellett elsősorban a szépségápolás és a kikapcsolódás terén találhatsz kedvezményre jogosító lehetőségeket.

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!


Akár 90 százalék kedvezmény: Tsoonami

Tsoonami.hukedvezményakciókedvezmény

A legnagyobb: BónuszBrigád

Bonuszbrigad.huhonlapkedvezmény

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.