Végre egy fiú! Megszületett a Megasztár egykori sztárjának harmadik gyermeke!

újságíró szülés Bakács Tibor Settenkedő tehetségkutató műsor Megasztár Klubrádió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfia született Bakács Tibornak, számolt be róla a Bors. Az újságírónak, aki 2003-ban a Tv2 Megasztár című műsorának zsűritagja is volt, Bence az első fiúgyermeke.

A kritikusnak már van két kislánya, akik az előző házasságából születtek, most végre egy kisfiúnak is örülhet. Talán a család bővülésével a szerencse is Bakács mellé szegődik, aki nehéz időket él mostanság.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Az év elején történt lopási kísérletére - amikor egy rúd szalámit tulajdonított el egy áruházból - még most is sokan emlékeznek, azért a bíróság 50 000 forint pénzbírságra ítélte. Az esetet követően megszűnt a munkaviszonya a Klubrádiónál, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban vele készült interjúban pedig bevallotta, jó ideje anyagi nehézségekkel küzd.

Bakács szalámi lopásából internetes játék készült!http://www.life.hu/szorakozz/20110309-bakacs-szalami-lopasabol-internetes-jatek-keszult.htmlBakács eladja a lopás sztorijáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-bakacs-tibor-szazezrekert-adja-el-a-lopas-sztorijat.htmlBakács Tibort felfüggesztette a Klubrádió!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-bakacs-tibor-szalamit-lopott-emiatt-felfuggesztette-a-klubradio-a-musorat.htmlMegszületett az énekesnő első gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-pink-megszult.htmlFriss! Megszületett az egykori Spice Girl kisbabája!http://www.life.hu/anyaskodj/20110506-friss-megszuletett-az-egykori-spice-girl-kisbabaja.htmlKözel 6 kilós kislány született! - Akkora, mint egy 5 hónapos csecsemőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110321-kozel-6-kilos-kislany-szuletett-akkora-mint-egy-5.htmlMegszületett Geszti Péter kislánya!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110317-megszuletett-geszti-peter-kislanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.