Hátborzongató! A halott asszony szelleme árulta a házat! - Csak erős idegzetűeknek

vásárlás szellem lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála után visszatért a házba az asszony szelleme, hogy egy nagy családnak adhassa el szeretett otthonát.

Anne Diamond sosem hitt a szellemekben. Sőt, semmilyen földöntúli, megmagyarázhatatlan jelenségben, mondván, mindenre létezik racionális magyarázat. Egy hátborzongató házvásárlás után azonban ma már másképpen látja a dolgokat. Anne-nek ugyanis maga a tulajdonos szelleme akarta eladni az ingatlant.

Tipp! Megdöbbentő képek, sztárok ördögi szerepben! Nézd meg képgalériánkat!


Elsőre beleszeretett a házba



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kép illusztráció



Nem sokkal később azonban ismét jelentkezett az ügynöke, hogy a ház mégis eladó, Anne nyugodtan megnézheti ismét, ha még érdekli. "Mikor megérkeztem, és a kulcsot keresgéltem, az ajtó hirtelen kinyílt, és ugyanaz a kedves, mosolygó néni fogadott, aki a legutóbb" - emlékezett vissza Anne, aki ezúttal az édesanyjával érkezett. A ház, bár teljesen üres volt, mégis elnyerte tetszésüket. Mire azonban elindultak volna, az idős hölgy nyomtalanul eltűnt. "Leültünk egy doboz közepére a nappaliban, aztán ráébredtünk, hogy addig a szoba üres volt. Nem értettük, hogy került oda a doboz, vagy hogy hova tűnt a néni."

Később Anne felhívta az ügynökét, hogy elnézést kérjen, amiért nyitva hagyta az ajtót, de nem találta az idős nőt. Az ügynöke erre meglepő információval állt elő. "Azt állította, hogy az idős nő már hetekkel ezelőtt meghalt, és egyik szomszédnak sem adtak kulcsot, aki átjöhetett volna. Ráadásul a nappaliban sem tudott semmilyen dobozról" - magyarázta az édesanya, majd végül az ügynökkel is visszatért a házba, ami valóban üres volt.
"Nem tudom, mi történhetett. Lehet, hogy az idős hölgy jött vissza a halálból, hogy megbizonyosodjon róla, hogy mégis megveszem a házát... Bár ez még mindig nem magyarázza meg a koporsóra hasonlító dobozt a nappali közepén."

Tipp! Sokkoló fotók, ehető emberei belső szervek! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.