Így találhatod meg a nagy Ő-t egy egyszerű gyertyával - Plusz 9 szerelemhozó tárgy

párkapcsolat feng shui dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy ideje már nem találod a párod, néhány, a feng shuitól kölcsönvett trükkel van esélyed meggyorsítani a várva várt férfi lépteit.
boldogságfeng shuifeng shui
tárgy

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Thinkstock
Thinkstock

A szerelem területe

A feng shui szerint a szerelem és párkapcsolatok területe a lakás délkeleti része. Jellemzően itt érdemes elhelyezni a gyengéd érzelmeket erősítő figurákat, tárgyakat. Az egyes szimbólumokat egyaránt bevetheted egy-egy szobor vagy egy kép formájában. Mellettük a színekkel is operálhatsz: ugyan a vörös a szenvedély és a szerelem színe is, a túl sok érzékenységet, netán ingerültséget eredményezhet. Ezért ezzel csínján bánj, a rózsaszínes árnyalatokat azonban nyugodtan használhatod.

Fórum: Meleg a gyerek! Hogy dolgozzam fel?


Állatokkal a magány ellen

szarkasárkányfejű teknősbéka
vörös szalagdarab

Thinkstock
Thinkstock

Ha már unod a magányt, egy lovat ábrázoló szobrot érdemes választanod. Arra azonban ügyelj, hogy ne legyen semmilyen kantár, nyereg rajta, így ugyanis megtörténhet, hogy egy téged uralni akaró partner kerül az utadba. Célszerű a szobrocskákat az ablakpárkányon elhelyezni, de figyelj arra, hogy balról jobbra haladó irányba állítsd őket. Ellenkező esetben a múltad egy szereplője bukkanhat fel, és mint tudjuk, felmelegítve csak...

Tipp! Elképesztő átalakulás! Nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!


Kristályok a jó energiáért

kristályrózsakvarchegyi kristály ametiszt

Thinkstock
Thinkstock

Gyertya a lángoló szerelemért

A lakásod szerelemsarkában nemcsak dekorációs célokat szolgálhatnak a gyertyák. Ha két piros darabot helyezel el itt, segítségükkel könnyebben lángra lobbanhatnak a pislákoló szikrák, és beköszönthet az életedbe a szenvedélyes szerelem. A fehér vagy rózsaszín gyertyák szintén szerelemvonzó hatással bírhatnak itt.

Segítő harangok

A szélcsengő egyre kedveltebb kiegészítő a lakásokban, azt talán nem is tudtad, hogy bizonyos fajtái képesek elősegíteni a párkapcsolatok kialakítását. Ilyen célból a fából, elsősorban bambuszból készült darabok válhatnak előnyödre, melyeket a lakás bármely pontján elhelyezhetsz.

A növények is segítenek

Ha új kapcsolatra vágysz, érdemes egy gazdagon új hajtásokat hozó növényt helyezned a szerelemsarokba. A pünkösdi rózsa az igaz szerelem megtalálásában segíthet, legyen szó egy azt ábrázoló képről vagy egy csokor virágról, mely a megfelelő területen és a hálószobádban is hatásos lehet.

Tipp! A nyár legterndibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!



Így lehetsz gazdag egyetlen trükkel! - Spórolnod sem kellhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110427-igy-lehetsz-gazdag-egyetlen-trukkel-sporolnod-sem-kell.htmlEzért nem működnek a párkapcsolataid! - Egyetlen apróság az okahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110325-ezert-nem-mukodnek-a-parkapcsolataid-a-kaktusz-hatasa-a.htmlMi vár rád 2011-ben? - A Repülő Csillag elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110204-igy-lehetsz-szerencses-a-nyul-eveben-a-repulo-csillag-segitsegevel.htmlSiker és boldogság: így használd a színeket!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110127-igy-hasznald-a-szineket-a-feng-shui-szerint.html6 retró tipp a boldog kapcsolatérthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110513-szex-szerelem-parkapcsolat-6-retro-tipp-a-boldog-kapcsolatert.htmlA 6 fő ok, amiért a pasi nem akar veled összeköltözni!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110510-parkapcsolat-szex-szerelem-a-6-fo-ok-amiert-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.