Megállt az élet Jeruzsálemben! A négylábú csirke feladta a leckét

kóser csirke zsidó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy lábbal született egy csirke Jeruzsálemben, ám nem maga a furcsa lény gondolkodtatta el a helyi zsidókat, sokkal inkább az, hogy vajon az állat fogyasztásra alkalmas-e. A kérdés ugyanis, hogy a különleges állat kóser-e vagy sem, feladta a leckét a jeruzsálemi zsidóknak.

Tipp! Sokkoló fotók, torzszülött állatok képgalériánkban! Katt ide!


5 szupertáplálék, amiből annyit ehetsz, amennyit akarsz - Nem fogsz híznihttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110622-5-szupertaplalek-amibol-annyit-ehetsz-amennyit-akarsz-nem-fogsz.htmlFeketén vagy krémesen szereted? - Ilyen vagy a szerelemben!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110620-feketen-vagy-kremesen-szereted-amilyen-kavet-szeretsz-olyan-vagy.htmlÍgy értelmezd az E-számokat! - Nem minden veszélyeshttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110609-igy-ertelmezd-az-eszamokat-nem-minden-veszelyes.htmlNem szemét! Kidobnád, pedig izmosra fogyhatsz vele - Mi az?http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110608-nem-szemet-kidobnad-pedig-izmosra-fogyhatsz-vele-mi-az.htmlEzen még a mester is meglepődött! Meztelen lányt szolgáltak fel nekihttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110608-ezen-meg-a-mester-is-meglepodott-meztelen-lanyt-szolgaltak-fel.htmlZsírolvasztó, fiatalító vitaminbomba - Így fogyj szederrel!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110601-zsirolvaszto-fiatalito-vitaminbomba-igy-fogyj-szederrel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.