Még sosem beszélt róla! Katalin hercegnő először nyilatkozott családalapítási terveikről

terhesség Katalin hercegnő család alapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő mesebeli esküvője óta mindenki lázasan találgat, vajon mikor születik majd meg az álompár első gyermeke. A hercegnő azonban első ízben csak most, a kanadai körútja alkalmával nyilatkozott családalapítási terveiről.


AFP
AFP

Most, a pár kanadai körútja egyik nyilvános programján a hercegnő azonban teljesen elérzékenyült. Meglátott ugyanis egy kétéves kislányt a tömegben, aki annyira elbűvölte, hogy barátságosan köszöntötte is. A kislány édesapja, David Cheater mindeközben jókívánságait fejezte ki a hercegnőnek, miszerint reméli, hamarosan Katalin hercegnő is családot alapít majd Vilmos herceggel. A hercegnő pedig mosolyogva megköszönte és hozzátette, ő maga is ebben bízik.

Vilmos herceg egyébként 1982. június 22-én született, körülbelül 11 hónappal szülei, Károly walesi herceg és Diana walesi hercegné 1981 júliusában tartott esküvője után. Ezért, ha Katalin hercegnő is követi a királyi hagyományokat, még 2012 áprilisa előtt megszülheti az első kisbabáját.

Tipp! Meztelen testekre festettek! Nézd meg képgalériánkat!


Kiderült: Katalin hercegnő helyesírása sem tökéleteshttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110622-katalin-hercegno-nyelvtani-hibat-vetett-egy-koszonolevelben.htmlEgy nap alatt három ruhát viselt Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110701-egy-nap-alatt-harom-ruhat-viselt-katalin-hercegno.htmlÍme Katalin hercegnő cuki gyerekkori fotóihttp://www.life.hu/szepulj/20110628-katalin-hercegno-gyerekkori-fotoi.htmlSzinte bőr nélkül született egy kisfiú - Videó!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110702-ugy-nezett-ki-szuletesekor-a-kisfiu-mint-aki-megegett.htmlMeglepő lépés! Katalin és Vilmos kislánya kapja a Károly herceget megillető bevételekethttp://www.life.hu/anyaskodj/20110701-meglepo-lepes-katalin-es-vilmos-kislanya-kapja-a-karoly-herceget.htmlSokkolta a nézőket az adás! Fogfehérítésre kényszeríti egy anya a gyermekeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20110701-sokkolta-a-nezoket-az-adas-fogfeheritesre-kenyszeriti-egy-anya-a.htmlPocakbarát zsírok - Így etesd a kicsit, hogy egészséges legyen!http://www.life.hu/anyaskodj/20110701-pocakbarat-zsirok-igy-etesd-a-kicsit-hogy-egeszseges-legyen.htmlMi tartott eddig? Három év után kapott végre nevet a magyar sztár kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110630-mi-tartott-eddig-harom-ev-utan-kapott-vegre-nevet-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.