Még csak pár hónapos terhes! Hatalmas a pocakja az egykor nádszálvékony színésznőnek

várandós elhízás terhes Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos partit tartott Tori Spelling családjával Kaliforniában, ahol egész nap sütöttek és játszottak - a nap folyamán több fotó is készült, melyeken jól látszik, a színésznő már most sem az a nádszálvékony hölgy, aki volt.
Forrás: AFP, www.torispelling.com
Forrás: AFP, www.torispelling.com


A Beverly Hills 90210 sztárja férjével, Dean McDermottal ugyan csak 2011 őszére várják harmadik gyermeküket, Tori pocakja azonban már most láthatóan hatalmas, és úgy tűnik, jó pár kilót is felszedett. Ez már csak azért is meglepő, mert a színésznő híres arról, hogy odafigyel az alakjára és rendszeresen sportol is.

www.torispelling.com
www.torispelling.com

Most azonban a jelek szerint semmit nem von meg magától, amit a legutóbbi családi partijukon készült fotók is bizonyítanak. Tori és a két kicsi, a hároméves Liam és a kétéves Stella egész nap szalonnás hotdogot falatozott chipsszel és savanyúsággal. "Hello várandós sóvárgás" - kommentálta a fotókat viccesen Tori. "Fantasztikus családi napot töltöttünk együtt Malibun, csak mi négyen. Egész nap főztünk és játszottunk, később pedig egy csodaszép tűzijátékot is láttunk a partról" - írta a weboldalán.

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.