Jobb, mint a botox! Garantáltan fiatalít a francia tudósok gyümölcskeveréke! - Te is elkészítheted

2011.07.21. 0:07

A brit X-Faktor mentora, Simon Cowell sem éppen a különösen szerencsés géneknek köszönheti fiatalos külsejét. Bevallotta ugyanis, hogy volt már botoxkezelésen, és számos vitaminkúrán is túl van. Most azonban a méregdrága kezeléseket egy különleges gyümölcskeverékre cserélte, amit akár te is elkészíthetsz.

Tipp! Papucsban a reptéren - Így is lehet reklámozni! Nézd meg képgalériánkat!


Az 51 éves mentor jobb formában van, mint valaha. Simon Cowell persze mindig is sokat tett azért, hogy megtartsa fiatalos külsejét - többek között a botoxszal is megbarátkozott -, ugyanakkor a méregdrága kezelések mellett sokat sportol és vitamindús ételeket is fogyaszt, sőt volt, hogy vitaminkúrán is részt vett. Most azonban rátalált egy egészen különleges fiatalító gyümölcsturmixra, melyet francia tudósok állítottak össze. A csodaturmix nemcsak finom, hanem Cowell szerint még a botoxnál is jobb. A turmixot állítólag az X-Faktor amerikai turnéján, Miamiban fedezte fel, és azóta is minden nap iszik belőle egy pohárral.

AFP
Simon Cowell 2003 decemberében (balra) és idén májusban

Igazi vitaminbomba

A turmix fő alapanyaga egy apró, piros, savanykás gyümölcs, a vörösáfonya, amely tele van szerves savakkal, A- és B-provitaminokkal, C-vitaminnal, káliummal, kálciummal és foszforral. Emellett fitokemikáliákat tartalmaz, amelyek közismerten csökkentik a húgyúti fertőzéseket, és tele van Omega-3 zsírsavval is. A turmix másik különleges összetevője az acerola cseresznye, ami harmincszor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, ráadásul magas az antioxidáns-tartalma is. Az alapturmix utolsó, de elengedhetetlen összetevője pedig a fekete berkenye, ami megelőzi a gyomorfekélyt, véd a májelégtelenséggel szemben, és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a végbélrák kialakulásának a kockázatát.

Tipp! Kövesd a hercegnő stílusát! Nézd meg képgalériánkat!Recept 2 dl turmixhoz
- 126ml grapefruitlé
- 20 ml fekete áfonyalé
- 20 ml almalé
- 8 ml eperlé
- 10 ml vörös áfonyalé
- 8ml acerolalé
- 8 ml fekete berkenyelé

Imádják a napot! 6 árnyékadó balkonnövény forró erkélyekrehttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110718-imadjak-a-tuzo-napot-6-arnyekado-balkonnoveny-forro-erkelyekre.html Egy zebra is elég, hogy ne kívánjon a párod! - Harmóniagyilkos kiegészítőkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110714-egy-zebra-is-eleg-hogy-ne-kivanjon-a-parod-.html Még nem is ihat alkoholt! Csak 10 éves, de már híres szakértője a szakénak egy kislányhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110715-meg-nem-is-ihat-alkoholt-csak-10-eves-de-mar.html Pippa Middleton, ahogy még sosem láttad! - Különleges kép készült rólahttp://www.life.hu/hazitunder/20110714-pippa-middleton-ahogy-meg-sosem-lattad-kulonleges-kep-keszult.html Ezekkel a gasztronómiai különlegességekkel kényeztették a hercegi párthttp://www.life.hu/hazitunder/20110712-ezekkel-a-gasztronomiai-kulonlegessegekkel-kenyeztettek-a-hercegi-part.html A legveszélyesebb rákkeltő anyagok a lakásban - Alattomosan mérgeznekhttp://www.life.hu/hazitunder/20110711-a-legveszelyesebb-rakkelto-anyagok-a-lakasban-alattomosan-mergeznek.html A 4 legjobb mosogatószer szerintünk - Kíméletlenek a zsírral, kíméletesek a bőrrelhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110708-az-5-legjobb-mosogatoszer-szerintunk-kimeletlenek-a-zsirral-kimeletesek.html
Simon Cowellgyümölcsbotoxfiatalságturmix