Vetélytársa akadt Jennifer Anistonnak! Keresztlánya a babérjaira tör

melír Courteney Cox kisgyerek hajfestés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig Angelina Jolie-val kellett "megküzdenie" Jennifer Anistonnak - most pedig új vetélytársa akadt kis keresztlánya személyében.

Courteney Cox kislánya, Coco Arquette teljesen odavan híres keresztanyjáért, Jennifer Anistonért - addig nyüstölte anyját, míg az hajlandó volt befestetni a kicsi haját. Coco istennőként tekint Jenniferre, és nagy álma volt, hogy olyan lehessen a haja, mint a színésznőnek - így végül most ő is klasszikus Aniston-frizurát visel.

Édesanyja, Courteney a napokban elvitte a kislányt egy szépségszalonba, ahol a fodrász kiegyenesítette és bemelírozta a gyerek haját - a kislány új frizurájáról készült képeket itt találod. Cocóval ezek után szinte madarat lehetett fogatni - ugrált és boldogan ficánkolt édesanyja mellett. Persze azt nem tudjuk szó nélkül hagyni, hogy Coco mindössze hétéves, így igen korai még a hajfestés, de Hollywoodban úgy tűnik, bármit lehet egy sztárcsemetének...

Northfoto
Northfoto

Jennifer és Courteney a Jóbarátok forgatásakor ismerkedtek meg és lettek "legjobb barátnők", és azóta is támogatják egymást jóban-rosszban. Ezért is lett Jen a kislány keresztanyja. A kis Coco haját egyébként nem először festik: a múlt hónapban, néhány nappal a születésnapja előtt rózsaszín és kék melírcsíkok díszelegtek a kislány hajában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.