bevásárlás iskolakezdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hét és itt a szeptember, vele együtt pedig az iskolakezdés. Ami az egész családot izgalommal tölti el, de azt hiszem, engem a legjobban.

A srácok ugyan egész évre kiterjesztenék a tanulásmentes nyári szünetet, de talán az osztálytársakkal való találkozás meghozza a kedvüket a suliba járáshoz. Na meg az is lázban tartja őket, hogy a tanév eleji bevásárláskor néhány menő cuccot is megszerezhetnek maguknak, amivel már az első napon büszkélkedhetnek a barátaiknak.


De honnan szerezzem be mindazt, ami megkönnyíti számukra az iskolakezdést? Nem egyszerű kielégíteni a különböző igényeket, és megtalálni mindazt, amire vágynak. Úgy, hogy közben a kötelező dolgokból se maradjon ki semmi.

Szerencsére az Auchanban mindent meg tudok venni! Azt korábban is tudtam, hogy iskolatáskákból óriási választékuk van - most is sikerült megtalálnunk a kisfiam kedvenc mesefigurájával díszítettet -, ám az minden várakozásomat felülmúlta, hogy itt tényleg mindent be tudok szerezni. Már meg is vettük a füzeteket - köztük a balkezes fiam nagy örömére egy különleges, balkezeseknek való spirálfüzetet -, a ceruzákat, a tolltartókat, órarendet, térképeket, néhány színes füzetborítót, uzsonnásdobozt, tornazsákot, szóval mindent. Sőt, talán még egy-két dologgal többet is: néhány új ruhadarab is bekerült a kosárba.


Ám az Auchanban még ez is belefért - hiszen most minden iskolakezdéshez szükséges terméket akciós áron kínálnak.

(fizetett hirdetés)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.