Benkő Dániel ritkán cserél ágyneműt, Voksán Virág mindenre ügyel - Celebek házitündérként

Benkő Dániel takarítás Voksán Virág Csonka András rend kórokozók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat elárul egy emberről, hogy mennyire tart rendet a környezetében. Vajon mit árul el Csonka Piciről, Benkő Dánielről és Voksán Virágról a lakása?

Közismert tény, hogy kórokozók még a legrendesebb háziasszonyok lakásában is jelen vannak - persze a rendszeres ágyneműcsere, a mosogatószivacs gyakori cseréje vagy éppen a légkondicionáló szűrőjének tisztítása sokat segíthet a számuk csökkentésében. Vajon hogyan állnak a celebek a kérdéshez?

Thinkstock
Thinkstock

Az RTL Klub Fókusza Benkő Dániel lakásában is szétnézett, ahol azért kiderült, a lantművész igyekszik a maga módján rendet tartani, ám lenne még mit tanulnia a higiénia terén. A lemezlovasként is ismert Voksán Virág viszont irigylésre méltóan tisztán tartja a lakását: véleménye szerint nem tisztaságmániás, ám a lehető legkevesebb teret engedi a baktériumoknak. A műsorban azt is bevallotta, már kislányként sem fogta meg a vécé kilincsét, nem meglepő hát, hogy ma tökéletes háziasszonyként ügyel arra, hogy minden makulátlan legyen. Csonka Andrásról viszont kiderült: segítségre szorul otthona rendben tartásában, sőt, a kórokozók elleni titkos fegyveréről is lerántotta a leplet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.