Már másfél hónapos a Zanzibár gitárosának kislánya! - Elbűvölő képek a kishölgyről

családalapítás Zanzibár kislány Terecskei Rita zenekar klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan felfordult az élet a Zanzibár háza táján. Rita szólókarrierbe is kezdett a zenekar mellett, az együttes gitárosának pedig hat hete új szerelme van.


Fotó: Vanik Zoltán
Fotó: Vanik Zoltán

A zenekar gitárosának, Sidinek pedig új szerelme lett időközben, nemrég ugyanis megszületett a kislánya, aki azonnal rabul ejtette édesapja szívét. A kis Kendra édesanyja szerint tiszta apja, aki egyébként rendkívül boldog a kislány érkezése óta.


Jennifer Aniston ikreket vár!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110826-jennifer-aniston-ikreket-var.htmlSemmi sem igaz a terhessége körüli pletykákból? Kifakadt a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110825-semmi-sem-igaz-a-terhesege-koruli-pletykakbol-kifakadt-a-joban.htmlHarmadik gyermekét várja a hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110823-harmadik-gyermeket-varja-jennifer-garner.htmlMegviseli az anyaság Victoria Beckhamet - Tartani is alig tudja negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110822-megviseli-az-anyasag-victoria-beckhamet-tartani-is-alig-tudja.htmlBeyoncé bevallotta: minden álma egy kisbabahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110819-beyonce-a-csaladi-eletre-es-a-szulesre-akar-koncentralni.htmlBabát vár a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110819-kisbabat-var-volgyesi-gabi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.