Így eszi Angelina Jolie a csirkepaprikást! Nem meglepő, hogy hízott - Videó

Brad Pitt csirkepaprikás szakácsnő főzés Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie két kilót hízott hazánkban a tavalyi itt-tartózkodása alatt. A nekik Magyarországon főző szakácsnő elárulta, mit és hogyan szeret a világsztár, és arról is beszélt, dúl-e a szerelem Angelina és Brad között.

Mexikói ételeket, rengeteg rizses ennivalót, és persze sok-sok magyar specialitást kért Angelina és Brad Pitt az itt-tartózkodásuk alatt. A nekik főző szakácsnő szerint Angelina mindent megeszik - kedvence a csirkepaprikás nokedlivel és uborkasalátával. Ennek ellenére mégis nagyon vékony a színésznő, de ezt a magyar hölgy szerint jó genetikai adottságainak köszönheti Jolie, akinek édesanyja is csodálatosan vékony volt egész életében. Az, hogy a hatgyermekes édesanya ittléte alatt két kilót hízott, csak annak köszönheti, hogy nem figyelt különösebben az ételek mennyiségére, és nagyon ízlettek neki konyhánk remekei.

A TV2 Magellán című műsorából azt is megtudtuk, az amerikai sztárpár külön kérése volt, hogy meg szeretnék ismerni a magyar ételeket és a jó hazai borokat. A salátákat imádják, de a csirkepaprikás és a tyúkhúsleves is nagyon elnyerte a tetszésüket. A szakácsnő szerint Angie-ék nagyon boldogok, gyönyörűek együtt, és még mindig szenvedéllyel és szerelemmel néznek egymásra.

Íme, a valóságshow dögös barna sztárjának luxuslakása! - Pazar fotókhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110901-ime-a-valosagshow-dogos-barna-sztarjanak-luxuslakasa-pazar-fotok.htmlTágas és napfényes lakás 10 000 forintból - Átépítés nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110901-tagas-es-napfenyes-lakas-10-000-forintbol-atalakitas-nelkul.htmlSzamos Tortabolt Nyereményjáték - Torta habbal és webbelhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110829-szamos-tortabolt-nyeremenyjatek-tervezd-meg-es-nyerd-el-a.htmlBetelt a pohár! Bíró Ica két barátnője is öngyilkos lett a hitelek miatthttp://www.life.hu/hazitunder/20110829-betelt-a-pohar-biro-ica-ket-baratnoje-is-ongyilkos-lett.htmlTüntesd el végleg a karcolásokat és a foltokat a bútorokról! - Filléres házi praktikákkalhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110829-tuntesd-el-vegleg-a-karcolasokat-es-a-foltokat-a-butorokrol.htmlTiltott lista! Ezeket távolítsd el a lakásból, ha meg akarod tartani a párodhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110826-tiltott-lista-ezeket-tavolitsd-el-a-lakasbol-ha-meg-akarod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.