4 rabul ejtő hely a lakberendezés és a dizájn szerelmeseinek - Budapest ékszerdobozai

vásárlás kiegészítő design Budapest dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többség imádja a svéd lakberendezést a kombinálható tárgyaikkal, ám a legnagyobb rajongókkal is előfordulhat, hogy elegük lesz a katalóguslakásokból.

Ha az összes bútor lecserélésére nincs is lehetőség, számtalan olyan kiegészítőt találni, melyekkel szinte teljes mértékben újjávarázsolhatók a lakások. Szerencsére ma már nem kell Bécsbe, Londonba, Berlinbe vagy Párizsba menni a különleges, ízléses darabokért, elég, ha ellátogatsz a következő üzletek egyikébe - kincsekre lelsz majd!

BoglarkaVera Design Studio

Tóth Boglárka Vera és Sverteczki Zsuzsa enteriőr-stylistok többfunkciós, tervezőirodaként is működő üzletében pillanatok alatt elveszel az elsőre fel sem tűnő részletekben. A BoglarkaVera Design Studióból bármit megvásárolhatsz a neonnyelű evőeszközöktől kezdve a holland és angol madaras-virágos, élénk színű tapétákon át a madaras fiókfogantyúig. Innen pedig már csak egy lépés, hogy ne csak álmodozz róla, hanem akard is a Hollandiából és Dániából importált különlegességeket vagy az enteriőr-stylistok által felújított régi bútorokat. Jelenleg ez utóbbi a fő profiljuk.

Forrás: Mengyán Eszter
Forrás: Mengyán Eszter

A galériáért kattints a képre!

"Külföldön egy ideje trend, hogy régi bútorokat újítanak fel, itthon csak most kezdik felismerni az emberek, hogy mennyi érték van ezekben a tárgyakban" - mondják. Ha pedig egyik sem az igazi azok közül, ami épp az üzletben van, az sem baj. A lányok birodalma amolyan inspirálódási térként is működik. A tervezőként és kivitelezőként is dolgozó üzlettulajdonosok segítenek megálmodni azt a bútort vagy lakrészt, amit igazán a magadénak érzel.

BoglarkaVera Design Studio

Cím: 1056 Budapest, Cukor u. 1.
Bővebb információ: http://www.boglarkavera.com


Hephaistos háza

Nem messze az elsőként említett üzlettől, a Molnár utca ódon, szürke házfalai és egy szürke acélajtó mögött izgalmas világba csöppenhetsz, amelyet a színek uralnak. Az 1993-ban alakult Hephaistos háza elsősorban lakástextil- és tapétaválasztékával egyedülálló a hazai piacon. Amerre csak lép az ember, vibráló színű párnákba, szőnyegekbe, ülőalkalmatosságokba, apró, nagy és még nagyobb lakáskiegészítőkbe botlik. A színek mellett a nemes anyagok textúrájának változatossága is lenyűgöző: a selyemtől és a bársonytól a mikroplüssön át egészen a puha gyapjúig mindent megtalálni.

Forrás: Mengyán Eszter
Forrás: Mengyán Eszter

Még több kép a galériában!

Itt megtanulhatod, hogyan lehet színt színre, mintát mintára halmozni, hogy az összhatás mégis elegáns és nagyvilági maradjon. Az őszi trend pedig már megérintette a kínálatot is: a kék minden mennyiségben és változatában uralja a textileket, amely mellett tökéletesen elfér a mustársárga, a zöld vagy a barna is.

Hephaistos háza

cím: 1056 Budapest, Molnár utca 27.
Bővebb információ: http://www.hephaistos.hu


Emily Kincsesboltja

Az Emily Kincsesboltjának tulajdonosa, Goldberg Emília az ismerősök biztatására vágott bele az üzletnyitásba, amely már most - alig két hónappal a megnyitó után - sokkal jobban a szívéhez nőtt, mint gondolta. "A magyar vásárlók sokkal kedvesebbek, hálásabbak az újdonságokért, szeretik a változatosságot és az egyedi holmikat" - meséli a tulajdonos a hangulatos üzletben, amelyhez hasonlót Münchenben üzemeltetett.

Forrás: Mengyán Eszter
Forrás: Mengyán Eszter

A képre kattintva galéria nyílik!

Van itt minden az angol és francia porcelánbögrétől, fürdőszobai kiegészítőtől kezdve a magyar kézművesek által készített ékszerekig. A polcokon pasztell színű sütis pléhdobozok mellett ínycsiklandó lekvárok, illatos szappanok, nosztalgikus képkeretek, halovány színű gyertyák kaptak helyet. Az egyik sarokban a külföldről importált ruhákkal és sálakkal telepakolt szekrény azokat csalogatja, akik nemcsak a lakásukba, hanem magukra is szeretnének csempészni valamit Emily világából.

Emily Kincsesboltja

Cím: 1062 Budapest, Király utca 38.
Bővebb információ: http://www.facebook.com/emilykincsesboltja?sk=info


Villa Bagatelle Home Decoration Shop

A Széll Kálmán térről néhány villamosmegállót utazva és két percet gyalogolva olyan környezetbe csöppenhetsz, amelyet bármelyik európai nagyvárosban megirigyelnének. Az 1929-ben épült villába tavaly családi vállalkozásként költözött be egy kávézó, egy pékség és egy lakásdekorációval foglalkozó üzlet. Londonon és Párizson kívül Európában egyedül itt található a Ralph Lauren Home vonala ilyen széles választékban. A tapéták és lakástextilek mellett talán az illatos gyertyák a legnépszerűbbek.

Forrás: Villa Bagatelle
Forrás: Villa Bagatelle

További képek a galériában!

Találni tartósított, valódi rózsából készült kisebb-nagyobb csokrokat, amelyek akár három évig is elállnak és rózsa illatúak - tanúsítjuk -, emellett gyönyörű francia terítőket, sterling ezüsttel bevont, bőrrel kombinált argentin tálakat, vázákat és kiöntőket, és pihe-puha gyapjútakarókat is. Aki csúcsminőséget szeretne az otthonába, annak ez az üzlet kihagyhatatlan.

Villa Bagatelle Home Decoration Shop

Cím: 1126 Budapest, Németvölgyi út 17.
Bővebb információ: http://www.villa-bagatelle.hu



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.