Bútorok, dekorációk 50 százalékkal olcsóbban - Nagy őszi leárazáskörkép

vásárlás fürdőszoba nappali leárazás kedvezmény bútor konyha lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakás berendezésén vagy a bútorok cseréjén sokat lehet spórolni akkor, ha a megfelelő időpontra időzíted a dolgot. Ilyen szempontból az egyik legjobbnak az őszi hónapok tűnnek.


Matracok és lakástextilek nagy kedvezménnyel

A JYSK áruház alapvetően alacsony árairól ismert, a születésnapjuk alkalmából viszont még tovább csökkentették az árakat, így most akár egy-egy bútordarabon közel 20 ezer forintot is spórolhatsz.

JYSK
JYSK


Az ősz egyébként alkalmas lehet a leharcolt matracok kicserélésére is, már csak azért is, mert véget ér az az időszak, amikor még éjjel is egy hűvös vizű medencébe vágyunk, annyira izzasztó meleg van az alváshoz. Szeptember végéig akár 57 százalékkal olcsóbban, 30 ezer forintért is vehetsz új matracot, bár ennyiért csak 80x200 centis méretekkel rendelkezőt kapsz a Plus S50 rugós matracok közül. Ezen kívül az ágytakarókat is 50 százalékkal alacsonyabb áron kínálják most, akárcsak a törölközőket, de az érvényes katalógusukat végigböngészve az akciós kínálatban étkezőasztalt is találhatsz 20 ezer forinttal olcsóbban.

Akciós berendezési tárgyak a konyhába

Ha a konyhát szeretnéd felfrissíteni, akkor a KIKA áruházak egyikét érdemes felkeresned, év végéig ugyanis 30 százalékos kedvezménnyel árusítják a Vonderstedt konyhabútorokat. A fantázianév egyébként egy letisztultsággal, egyszerű vonalvezetéssel hódító stílust takar. Nem mellékes, hogy ez az egyetlen olyan típus, amelyhez 9 exkluzív garanciaígéret jár. Emellett a tervezhető Nolte konyhabútorok is ugyanekkora kedvezménnyel állíthatók össze.

Nolte Küchen
Nolte Küchen


Ezen kívül viszont kiegészítőket, étkezőbe való székeket, vagy akár nappali szekrénysort is találhatsz az eredetinél jóval kedvezőbb áron. Akár olyan bútorokat is beszerezhetsz, amelyek amúgy túlságosan drágák lennének, hiszen a legnagyobb kedvezményekkel, közel 50 százalékos engedménnyel kínálják most a kiállítási darabokat.

Matracok, kanapék, csaptelepek hatalmas kedvezménnyel

A MAXCity üzleteiben sem telhet el az ősz leárazások nélkül. A készlet erejéig tartó, 20-50 százalékos kedvezményekkel szerezheted be az új kanapét vagy ágykanapét a nappalidba, de akciós matracok is vannak raktáron, ha arra lenne szükséged. Ugyanitt a hálószobádat is berendezheted, ha nincs kedved máshova menni, hiszen bármit, ami kell, a szekrénytől kezdve az éjjeli szekrényig 30-40-50 százalékkal olcsóbban vehetsz most meg. A jelentős kedvezmények elsősorban a kiállítási darabokra vonatkoznak.

MAXcity
MAXcity

Új modellek 20-25 százalékkal olcsóbban

Az INTERdeco lakberendezési áruház nemcsak kiállítási darabokat kínál alacsonyabb áron, hanem a legújabb, 2011-es darabokat is. A széles körű akciós kínálatban egyaránt megtalálhatod a letisztult vonalvezetésű, trendi nappali- vagy gardróbszekrényeket, és a klasszikusabb, rusztikusabb stílusú bútorokat, de ugyanez elmondható a kanapékról, kiegészítőkről vagy a fürdőszobaszekrényről.

INTERdeco
INTERdeco

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.