Itt vásárol Görög Zita fillérekért! - A gyönyörű modell nem szórja a pénzt

spórolás Görög Zita család ruha házitündér gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztármodell sokkal fontosabbnak tartja a tartósságot a trendeknél.

,,A babaruhák világában is egyre fontosabb a divat, de nem szabad túlzásba esni: egy kisgyerek öltözködésénél a funkció és a tartósság a döntő szempont"- vallja Görög Zita modell, műsorvezető. Bár az anyukák hajlamosak arra, hogy egy-egy "cuki" ruhadarab kedvéért nagyobb összeget is kiadjanak, a kismamáknak a sztáranya azt javasolja: ne engedjenek a kísértésnek, a gyerek úgysem kíméli, ami rajta van.

"Milán (5) és Lotti (3) is szinte azonnal elkezdett mászkálni, így elég hamar kiderült számunkra, hogy a két kis örökmozgó falja a ruhákat. Az első fél év után mindkettejükkel sokat mentünk játszótérre, ahol mint minden gyerek, ők is folyamatosan összekoszolták magukat. Ráadásul Milus előbb tanult meg motorozni, mint járni, ez a játék pedig igazi cipőgyilkos: nála maximum fél évet bír ki egy-egy lábbeli" - mesélte Görög Zita.

A kezdeti tapasztalatok alapján Zita gyorsan leszűrte a tanulságot: fontos, hogy neki is tetsszen gyermekei ruhája, de emellett a minőség és tartósság legalább annyira lényeges. "Mielőtt Milus megszületett, én is úgy képzeltem el magam anyaként, hogy összeöltözünk a gyerekkel. Aztán erről elég gyorsan lemondtam, mert nem akartam irreális összegeket költeni gyerekruhára. Gyakorlatilag most már csak a színek terén próbálok arra törekedni, hogy ne üssünk el nagyon egymástól." Mivel a gyerekruha fogyóeszköz, a sztáranyuka azt ajánlja: ha van rá mód, a kismamák vegyenek egyben nagyobb csomagokat, amikben szinte minden szükséges darab benne van. "Az interneten gyakorlatilag mindent be lehet szerezni, Lottinak már az egyik webáruházban vettem meg az első nagyobb trendi lányos ruhacsomagot."

A gyerekek nem estek távol divatdíva anyukájuktól: most már, hogy mindketten ovisok, elkezdték kialakítani saját ízlésüket. Lotti szinte csak rózsaszínt hajlandó felvenni, míg Milus a kékért van oda. Zita szerint most kezdenek belépni mindketten abba a korba, amikor a stílusérzékük elkezd fejlődni, hiszen az oviban folyamatosan találkoznak más gyerekekkel, összehasonlítják magukat velük. Azok a ruhák, amiket ugyan már kinőtt a gyerek, de még kibírják a több hónapos megpróbáltatást, valószínűleg következő gazdájukat is jól fogják szolgálni, emiatt ajánlatos alaposan feltérképezni a használt gyerekruha-piacot is, mondja a műsorvezető. "Egyelőre nem tervezünk új kistestvért, de Milus és Lotti ruhatárából van néhány igazi túlélő, ami fölöslegessé vált, ezeket pont most teszem fel az aukciós portálokra" - tette hozzá a sztármama.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2vq3nbkmRNANmXHi


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.