Milyen a tökéletes otthon számodra? Csillagjegyed elárulja

személyiség csillagjegy jellem dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésed dátuma alapján könnyen megtalálhatod a stílusodnak megfelelő irányt a lakberendezés terén is. 






Thinkstock
Thinkstock

Bika

A Kos merevségével szemben sokkal lazábban kezeled az élet dolgait, szeretsz társasági életet élni, így jó, ha a nappalidat vagy az étkezőt ennek megfelelően alakítod ki. Szenvedélyesen szereted az életed, élvezni a jó dolgokat, ezért ami a hozzád leginkább passzol, az az igazi életélvezők stílusa, a mediterrán stílus. Narancsszín, napsárga vagy rattanbútor egyaránt jó választás.

Ikrek

Ikrekként legalább annyira szereted a nagy tereket, mint a meghitt, hangulatos zugokat. A levegő jegyben a legjobb, ha légiesen könnyed textileket és világos színeket választasz a lakásod berendezésekor. Abban az esetben sincs semmi baj, ha kis alapterületű lakásban élsz, hiszen a legjobb praktikákkal könnyen tágassá és világossá varázsolhatod a helyiségeket.

Rák

Romantikus, családcentrikus jegy szülötteként leginkább a lágy romantika illik hozzád, ami jó hatással is van rád az otthon töltött idő alatt. Apró virágminták, pasztellszínek, lágy selyem, vagy éppen könnyed lenvászon segítségével megfelelő környezetet teremthetsz magadnak. Jellemedből fakadóan fontos számodra a hálószoba, ezért érdemes külön figyelmet szentelned a berendezésének. Ne feledd továbbá, a romantika nem egyenlő a giccses rózsaszínű, szívecskés anyagokkal és kiegészítőkkel!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A jegy szülötteként leginkább az öntudatosság jellemző rád, ami olykor énközpontúsággal is társulhat - szereted te irányítani a dolgokat. Fontos helyiség számodra a konyha és a fürdőszoba, ahol alkalmad nyílik megcsillogtatni önmagad vagy a tudásod - nem véletlen, hogy a hasznos, jó minőségű eszközökkel szereled fel mindkét helyiséget, hogy biztosan ne álljon semmi a tökéletességed útjába. Felesleges holmikra nincs szükséged, inkább a minőség számít. A textilek terén a bársony és a szatén illik hozzád, ami pedig a színeket illeti: az erőt és stabilitást sugalló barnás árnyalatok bizonyulnak jó választásnak.

Szűz

Gyakorlatias éned a lakberendezéskor is megmutatkozik. Otthonod kialakításánál helyezd előtérbe a funkcionalitást és a praktikusságot, és ne azért vegyél meg valamit, mert jól néz ki. Már-már kínosan ügyelsz a higiéniára, a tisztaságra, ezért jó, ha világos vagy fehér színeket választasz, némi kontrasztot keltve egy kis feketével. A fényes felületek is passzolnak a Szűz-lakásokba, legyen szó a nappaliról vagy éppen a konyháról.

Mérleg

Kiegyensúlyozott jegyként különösen fontos számodra a harmónia, amit leginkább apró kiegészítők révén teremthetsz meg a lakásodban. Ugyanakkor szem előtt tartod a funkcionalitást és a praktikusságot is. Levegős jegyben születtél, ami a stílusban mutatkozik meg csak, hiszen amúgy szereted a stabilitást: ha mindennek van helye, és semmi sem lóg ki az összképből. A világos pasztellszínek passzolnak hozzád a leginkább, melyek jól mutatnak a rusztikus stílusú enteriőrökben: e kettő párosításával olyan otthont alakíthatsz ki, amit igazán a sajátodnak érezhetsz.

Thinkstock
Thinkstock

Skorpió

Az igazán hangulatos otthon számodra az, ahol minden zugban van egy olyan apróság, ami egyedi hangulatot varázsol - legyen az egy sejtelmes fényű lámpa a téli estékre vagy hatalmas állógyertyák a hálószoba sarkában. Jellemedhez tökéletesen illenek a mély, erős színek - mint amilyen a mélybordó vagy a püspöklila -, melyeket akár egymással is párosíthatsz annak érdekében, hogy valóban a hozzád illő stílust hozd létre. A méreteket is szereted, ezért a kanapéd és az ágyad legyen jó nagy, amibe minden alkalommal élmény belesüppedni.



Bak





Thinkstock
Thinkstock

Vízöntő

A jegyre olykor jellemző hevesség a lakásodban is megmutatkozik. Sokkal inkább kedveled a határozott vonalakat, mint a lágy kontúrokat, és a szokatlan párosításoktól sem riadsz vissza. Vélhetően jól fogod érezni magad királykék és ezüstszín uralta konyhában, a nappalidat pedig bátran feldobhatod különleges és egyedi kiegészítőkkel. Bátran éld ki a kreativitásod, hiszen jó ízlésed nem fog tévútra vinni.

Halak

Érzékeny lelkületű jegy képviselőjeként nagy gondot fordítasz otthonod harmóniájának kialakítására. Az igazi feltöltődéshez megfelelő környezetet teremthetnek a sejtelmes, keleti stílusú bútordarabok és kiegészítők, de passzolnak hozzád a kék és a zöld finomabb árnyalati is, ha vizes jegyként a hidegebb színeket szereted. Utóbbi miatt fontos számodra a fürdőszoba megfelelő kialakítása: minél inkább a nyugalom szigetére emlékeztet, annál jobban érzed majd magad benne.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!


Milyen az ágyad? Ezt árulja el szexuális életedről!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110810-milyen-az-agyad-ezt-arulja-el-szexualis-eletedrol.htmlEzért nem működnek a párkapcsolataid! - Egyetlen apróság az okahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110325-ezert-nem-mukodnek-a-parkapcsolataid-a-kaktusz-hatasa-a.htmlA hálószoba színe árulkodik a személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110321-a-haloszoba-szine-arulkodik-szemelyisegedrol.htmlMilyen a lakásod? Árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110220-milyen-a-lakasod-arulkodik-szemelyisegedrol.htmlMi a kedvenc színed? Árulkodik rólad!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110214-a-kedvenc-szined-elarulja-milyen-a-szemelyiseged.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.