Súlyos mérgezést szenvedett az egykori James Bond felesége - Perel

Pierce Brosnan Keely Shaye Smith James Bond Csak tudnám, hogy csinálja ételmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pierce Brosnan felesége beperli azt a Santa Monica-i éttermet, ahol komoly mérgezést kapott.

Keely Shaye Smith 2009 októberében az R&D Kitchen nevű helyen vacsorázott Santa Monicában, az étteremből azonban nagyon betegen távozott. Azt nem tudni, pontosan melyik étel volt romlott, de Keely "tartós és maradandó sérüléseket szenvedett, melyek komolyan megviselték a szervezetét" - áll a hivatalos közleményben. Persze az asszony nem hagyta annyiban a dolgot: kártérítést követelt. Legközelebb azért nem árt, ha vigyáz az egykori 007-es ügynök neje - a dúsabb idomokkal rendelkező asszonyról köztudott, hogy imádja a finom falatokat, és általában nem a mértékletesség híve...

AFP
AFP

Persze úgy tűnik, Pierce Brosnan így imádja feleségét, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy már tíz éve házasok, ráadásul nagyszerű a kapcsolatuk is. A szexi sztár a napokban azt nyilatkozta, jobban szereti feleségét, mint az utóbbi tíz évben bármikor, és bevallotta, hogy őt a munkái alatt sosem kísértette meg egyetlen csinos fiatal színésznő szépsége sem. Brosnan és Keely 1994-ben találkoztak először Mexikóban, és csak 2001-ben házasodtak össze. A párnak két fia van: Dylan 14, Paris tízéves.

A színészt mostanában a "Csak tudnám, hogy csinálja" című vígjátékban láthatjuk Sarah Jessica Parker, Greg Kinnear, Christina Hendricks és Olivia Munn oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.