Stahl konyhája: Aszaltszilva-likőr

likőr recept alkohol Stahl Judit szilva Stahl konyhája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem csak a tévében láthatod! Stahl Judittal a Life.hu-n is rendszeresen találkozhatsz, ahol megosztja kedvenc ételeinek receptjeit, és egy-két titkot is elárul velük kapcsolatban.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Stahl konyhája: Tárkonyos harcsa erdei gombávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111207-stahl-konyhaja-tarkonyos-harcsa-erdei-gombaval.htmlStahl konyhája: Párolt káposzta ginnel és ananásszalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111206-stahl-konyhaja-parolt-kaposzta-ginnel-es-ananasszal.htmlIzgalmas tengeri herkentyűk kétféle öntettel megbolondítva - Isteni receptötlet Stahl Judittólhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111205-stahl-konyhaja-tengeri-herkentyuk-ketfele-ontettel.htmlStahl konyhája: Cukkinis makaróni diós-olajbogyós szósszalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111202-stahl-konyhaja-cukkinis-makaroni-diosolajbogyos-szosszal.htmlStahl konyhája: Camparizselé málnávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111201-stahl-konyhaja-camparizsele-malnaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.