A hónap videója: a család cicusa simogatta álomba a kisbabát

kisbaba videó cica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videó került fel az internetre. Egy síró csecsemőt ugyanis nem az édesanyja, hanem egy cica simogatott álomba!

A cuki videót nézve először úgy tűnik, hogy a kis Connarnak semmi kedve ahhoz, hogy a család cicusa vele játsszon - sokkal inkább vágyna édesanyja ölelésére. Pár másodperc múlva azonban nyilvánvalóvá válik, hogy Stewie cica kiváló bébiszitter, hiszen alig egy perc alatt álomba simogatta a síró csecsemőt.

A videót a baba apja, a 35 éves kanadai Aaron Grant készítette - a felvétel sztárja pedig egyértelműen Stewie cica lett. A videó már szeptember óta fent van az interneten, de csak a napokban osztották meg mindenki számára elérhető oldalakon. Íme a hónap legédesebb képkockái!


Lemondta koncertjeit a 19 éves énekesnő a vetélés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111219-lemondta-koncertjeit-selena-gomez-edesanyja-a-vetelese-utan.html3 éves kortól kötelező az óvoda - Nagyító alatt az új törvényhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20111219-3-eves-kortol-kotelezo-az-ovoda-nagyito-alatt-az.html5 színes-izgalmas gyerekjáték, amit érdemes a fa alá rejtenihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111216-5-szinesizgalmas-gyerekjatek-amit-erdemes-a-fal-ala-rejteni.htmlPocakosan is fitt, pedig hamarosan szül a bájos színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111213-pocakosan-is-fitt-pedig-hamarosan-szul-a-bajos-szineszno-hilary.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.