Nyugtató lámpák a babaszobába - 9000 forint alatt

lámpa babaszoba dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyenkor télen különösen jólesik a derűs fényben a szobában üldögélni felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. Nyugtató lámpák használatával ebből a kisbabának sem kell kimaradnia.

A babaszoba lágy fényű lámpái mindig jó szolgálatot tesznek, legyen szó sötétben rettegő kisgyerekről, éjszakai felkelésről betegség során, vagy csak a megnyugtató hangulatról. Ha még nem találtad meg a megfelelőt, íme négy, amit szívesen ajánlunk.

Babymoov LED-es automatikus éjjeli lámpa

Ez a konnektorba dugható, igényes kivitelezésű, aranyos, lámpaernyős mini éjjeli lámpa minden kívánalomnak megfelel. Egyrészt energiatakarékos, mivel hosszú élettartamú LED-égővel rendelkezik, másrészt nappal automatikusan kikapcsol, és csak sötétedéskor kapcsol be. Kiváló babanyugtató fényt ad, ami nem annyira erős, hogy az zavaró legyen, és még égőt sem kell benne cserélni. 3990 forintos, kedvező áron már világíthattok is vele az este.

Thinkstock
Thinkstock

Babymoov éjszakai fény

Ez egy piros és sárga színben rendelhető, nagyon praktikus és szép kis éjjeli lámpa, ami még a szúnyogokat is távol tartja - ráadásul vegyszermentesen! A kellemes fényű LED-lámpa alsó része színváltós, és állandóan a konnektorban hagyhatod, ugyanis a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodva a be- és kikapcsolás automatikus. A szúnyogokat utrahangos módszerrel űzi el, így ártalmas vagy kellemetlen szagú vegyszereket sem kell használnod hozzá. Hosszú élettartamú, alacsony áramfogyasztású, igazi kis gyereklámpa, ráadásul csak 4290 forintba kerül.

Munchkin nyugtató kiságyfény

Éjjeli fény nemcsak az egy-két éves gyerekeknek, de a kisbabáknak is nagyon hasznos. Márcsak amiatt is, mert ők éjjel még elég sokszor felébrednek, meg kell őket etetni, át kell őket pelenkázni, vagy csak megsimogatni, hogy megnyugodjanak. Nem is beszélve arról, milyen jó nézni, ahogy a kis csöppség az igazak álmát alussza. Ezt sokkal könnyebb megtenni halvány fény mellett, amiről ez a váltakozó színű kiságylámpa gondoskodik. Ráadásul be lehet állítani, hogy a babasírás hangjára az anyaméh hangjait adja a fény mellé, tíz percen keresztül. Így nemcsak a baba körüli teendőket könnyíti meg, de a nyűgösködő kicsit is megnyugtatja, még akár vissza is altathatja. A lámpát a pelenkázóra is állíthatod, de akár a kiságyra is rácsatolhatod, és persze kézi vezérlésre is átkapcsolhatod a hangvezérlés helyett. Ára 5500 forint.

Gabeliz állatmintás éjjeli lámpa

A nagyobbak esti meseolvasásához is ideális ez a fúrás nélkül rögzíthető, állatfigurás, vidám kis lámpa. Úgy néz ki, mint a felnőttek éjjeli lámpája, csak kisebb, és egy aranyos állat csücsül a talpán - ráadásul azt, hogy milyen legyen, 11-féle állat közül választhatjátok ki. Anyukabarát darab, hiszen fúrás nélkül felhelyezhető, akár a pelenkázó fölé, akár egy polcra vagy éjjeli szekrényre. Igényes kivitelezésű, kőrisfából készült, és kézzel festett, egyedi lámpáról van szó, amibe maximum 40W-os égőt helyezhetsz. Ára kicsit magasabb mint az eddigieké, 8340 forint.

Szponzorált tartalom - a cikket a Lifebaby.hu támogatta. A cikkben szereplő lámpákat a Lifebaby.hu webáruházban vásárolhatod meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.