Lindsay Lohan végre biztonságban van - Már nem kell félnie otthonában

Lindsay Lohan Los Angeles New York lakás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen meglepetés érte a napokban Lindsay Lohant, amikor egy vadidegen férfi akart bejutni hozzá a lakásába.

Lindsay Lohant a napokban egy idősebb férfi látogatta meg Los Angeles-i házában. A botrányos életű huszonöt éves sztár kénytelen volt a rendőrséget hívni, amikor egy ismeretlen, idősebb férfi kopogtatott az ajtaján.

AFP
AFP


Lindsay azt mesélte a TMZ.com-nak, hogy a férfi nagyon titokzatosan viselkedett, mindenképp vele akart beszélni, és még többszöri kérés ellenére sem hagyta békén a színésznőt. Lindsay-nek persze esze ágában sem volt ajtót nyitni, pláne azért sem, mert a kellemetlen incidens már sötétedés után történt. A zaklatót állítólag letartóztatták, és átvitték a Los Angeles-i rendőrségre.

A szőkeség egyébként napok óta nem tartózkodott otthon, mert édesanyjával töltötte az ünnepeket New Yorkban, és alighogy visszatért Los Angelesbe, már az első napja kínosra sikeresett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.