David Furnish Elton John Hawaii nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John és David Furnish odáig vannak pici fiukért, a tündéri Zachary-ért. A kisfiúról készült képeket látva ez egyáltalán nem meglepő.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hatvannégy éves énekes még mindig remek formában van, és tele van energiával - mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy nagyszabású koncertje után a Blaisdell Arénában még volt energiája kisfiával mókázni egyet. A kis Zachary-t pedig nem lehet nem imádni, a csöppségért odáig van Elton egész bandája és szinte minden kollégája. Hawaiin is mindenki az egyéves kisfiúval foglalkozott - a róla készült képeket itt nézheted meg.

Elton és David nagyszerűen gondját viselik a picinek - a parton is ügyeltek arra, hogy a kifiún lehetőleg mindig sapka legyen, ha napon van, nehogy véletlenül is napszúrást kapjon. Játszottak vele a homokban, és láthatóan mindkét férfi nagyon élvezte, hogy a kicsiről gondoskodhat.

Tipp! A gyönyörű Romy Schneider arcai. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.