Kíméletlen ébresztőórák, melyek garantáltan kizavarnak az ágyból

vásárlás ébresztő kiegészítő kütyü vekker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen bírsz felkelni az ágyból, mert már immunis vagy a jelenlegi ébresztőórádra? Vagy egyszerűen csak unod a megszokott csörömpölést, és valami bombabiztos ébresztőt keresel? Válassz az alábbi különleges, extrém kütyük közül!



Súlyzó ébresztőóra

súlyzó ébresztőóránál




www.hobbyrendeles.hu
www.hobbyrendeles.hu

Rakétakilövő-óra és helikopter-óra

A rakéta kialakítás nemcsak a világűr szerelmeseinek lett kitalálva, hanem a nehezen ébredők számára is ötletes és hatékony segítség lehet a reggeli ébredéskor. A rakétakilövő-órán beállított időpont az ébresztés mellett a kilövés pillanatát is jelenti, így egy rövidke visszaszámolás után a hanghatások mellett ténylegesen megtörténik a felszállás, még mielőtt bármi esélyed lenne arra, hogy szundira nyomd, netán félálomban leállítsd az ébresztést. A feladatod, hogy felkelj az ágyból, megtaláld a rakétát, és visszatedd a helyére - csak így állíthatod le a berregést -, és mire ez megtörténik, garantáltan kimegy az álom a szemedből. A 15 centiméteres rakéta repülési magassága 50 centiméter, az óra négy darab AA elemmel működik és 7990 forintért juthatsz hozzá.

www.lefutur.hu
www.lefutur.hu

Hasonló elven működik a helikopter-óra is, melynek propeller része az ébresztés pillanatában leválik az óráról, és önálló mozgásba kezd. A feladatod az, hogy az ágyból kikelve megkeresd, elkapd, és visszatedd a helyére. Amíg ezt nem teszed meg, nem tudod elhallgattatni az ébresztőóra hangját.

www.hobbyrendeles.hu
www.hobbyrendeles.hu

Clocky guruló ébresztőóra

A Clocky guruló ébresztőóra tervezői igazán mókás, egyben hatásos formába ültették át a hagyományos ébresztőórát. A kerekekkel rendelkező kis szerkezet ébresztéskor azonnal mozgásba lendül, gyakorlatilag elmenekül az elől, hogy félálomban elnémíthasd. Ha sikerül megtalálnod és elkapnod, akkor van esélyed arra, hogy megszakítsd a zajt, ám addigra már rég felkeltél, és feltehetően az álom is kiment a szemedből. A mókás kütyü játék funkcióval is rendelkezik, így lehetőséged van arra, hogy elemezni próbáld a mozgását. A 13,5 x 9 x 9 centis paraméterekkel rendelkező készüléket 4990 forintért szerezheted be.

www.nandahome.com, www.thinkgeek.com
www.nandahome.com, www.thinkgeek.com

Vágd a falhoz!

Ugye te is voltál már úgy, hogy legszívesebben a falhoz vágtad volna az ébresztőórát, amikor a legszebb álmodból riasztott fel? A tervezők megoldották, hogy erre lehetőséged legyen. A focilabda kinézetű órát ugyanis csak úgy tudod elhallgattatni, ha kézbe véve - némi dühvel fűszerezve - a szemközti falhoz vágod. Összetörni nem fog, hiszen éppen erre lett kitalálva, bár az kérdés, hogy egy ilyen reflexszerű, elégedettséggel eltöltő mozdulat elegendő-e ahhoz, hogy tényleg magadhoz térj reggel. Mindenesetre egyedi ötletről van szó, melyet 6990 forintért vehetsz meg.

www.szuletesnapiajandekok.com
www.szuletesnapiajandekok.com

Még eredetibb ötletek külföldről

Ha szoktál külföldi webáruházakból is vásárolni, érdemes ott is szétnézni egyedi órák után. Ha például rajongtál a Lost című sorozatért, neked találták ki ezt a különleges ébresztőt, melyet csak úgy halkíthatsz el, ha beütöd a titkos kódot. Hogy mi lenne az? Bízzunk benne, hogy a használati útmutatóban van erre utalás.

A titkos kóddal rendelkező ébresztőórát itt nézheted meg.

Az agyműködésed helyett pedig inkább a koncentrációdat igényli a célbalövős ébresztőóra, amelynek leállításához a tartozékként adott játékfegyverrel kell az órához illesztett céltáblát eltalálnod.

A célbalövős órát itt nézheted meg.


Tipp! Exkluzív képek a Barátok közt sztárjáról! Kattints a galériáért!


5 érv a reggeli szeretkezés melletthttp://www.life.hu/szeress/szex/20120106-felebreszt-felporget-feldob-mi-az.htmlHogyan legyek jó nő? - Így nézhetsz ki korán reggel is tökéletesen!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110810-hogyan-legyek-jo-no-igy-nezhetsz-ki-koran-reggel.htmlFelejtsd el a laktató reggeliket!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110215-nem-jo-sokat-enni-reggelire.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.