Különleges hagyományokkal készül fia születésére a Barátok közt sztárja

Barátok közt Tihanyi Tóth Csaba rituálé vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titkos vallási rituálékra jár a Barátok közt sztárja. Tihanyi Tóth Csabát mindig is vonzották a misztikus dolgok és az ősi magyar néphagyományok. Párjával rendszeresen részt vesznek különböző hagyományápoló rituálékon, innen ered az az ötletük is, hogy tűzzel keresztelik majd meg pár hónapos Nimród fiukat.
Nagy tisztelője vagyok az ősi népi hagyományoknak, amelyek közül többet mi is régóta felvettünk, és hithűn gyakorlunk a feleségemmel. A piros betűs nemzeti ünnepeken túl rengeteg magyar ünnep van, éppen most volt február másodikán a Gyertyaszentelő Boldogasszony napja. Ezen a szent napon egy titkos zarándokúton veszünk részt, aminek az útvonalát még a beavatottak sem tudják előre, találkozunk egy adott időpontban adott helyen, és úgy vágunk neki az ismeretlennek

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A színész már nagyban készül fia születésére. A nyár leghosszabb éjszakáján szenteltvíz helyett tűzzel szeretné megkeresztelni a trónörököst. "Áprilisban születik meg Nimród fiunk, akit a nyári napforduló éjszakáján az ősi hit szerint tűzzel és szentlélekkel szeretnénk majd megkeresztelni a Hortobágyon. Ez egy misztikus nap és helyszín, minden évben elzarándokolunk ide, rengetegen összegyűlünk, rakunk egy hatalmas tüzet, aminek a visszamaradt parazsán mindannyian átgyaloglunk mezítláb. Idén Nimródot is magunkkal visszük, és a népi rituálé szerint a karunkban tartva megyünk át a parázson. Ez egy felemelő, lélektisztító érzés" - magyarázta Tihanyi Tóth Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.