Cáfolja a pletykákat a világhírű rendező: "Nem használtunk számítógépes trükköket Blackie-nél"

kutya film Dobermann Martin Scorsese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is lobbizni kénytelen Martin Scorsese Blackie miatt. Arról a jóképű dobermannról van szó, amely a jeles rendező A leleményes Hugo című, 11 Oscarra jelölt filmjének egyik fontos szereplője.

Scorsese korábban kibulizta, hogy Blackie-t is jelöljék a legjobb filmes kutyának járó Arany Nyakörvre, a négylábút ugyanis méltatlanul hanyagolta a nominálóbizottság. Miután a rendező felhívására mozgalom indult Blackie-ért az egyik közösségi portálon, kénytelenek voltak őt is bevenni a kitüntetésre esélyes ebek közé. Most azért volt kénytelen harcba szállni Scorsese, hogy cáfolja a pletykákat, melyek szerint Blackie mimikája a filmben nem eredeti, hanem a számítógépnek köszönhető.

A rendező Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában megesküdött, hogy a dobermann arckifejezését nem javították fel CGI-vel, teljesen magától vág olyan képet a jeleneteiben, amilyet. DeGeneres annyira együttérzett Scorsese-vel és Blackie-vel, hogy a műsorban átnyújtott egy arany nyakörvet a rendezőnek, arra az esetre, ha a tehetséges állat mégsem nyeri el a díjat. Scorsese egyébként utalt arra, hogy a számítógépes trükkökről szóló rémhíreket valószínűleg a konkurencia terjeszti, akik nem akarják, hogy Blackie legyen a győztes.

Forrás: UIP

Szinte egymás mellett élnek a Szex és New York sztárjaihttp://www.life.hu/hazitunder/20120203-keptelen-elszakadni-kolleganojetol-szinte-egymas-mellett-elnek-a-szex-es.htmlLakj a kedvenc filmedben! - Stílusvariációk Marie Antoinette-től Afrikáighttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120208-lakj-a-kedvenc-filmedben-stilusvariaciok-marie-antoinettetol-afrikaig.htmlTöbbmilliós adósságban úszik a gyönyörű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/hazitunder/20120206-csezyre-tobbmillios-adossagot-hagyott-volt-parja-az-enekesno-hajdu-peternek.htmlUtcára kerülhet a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/hazitunder/20120202-utcara-kerulhet-a-nepszeru-magyar-enekesno-olah-ibolya.htmlŐ Katalin hercegnő és Vilmos herceg új kedvence - Te is ilyennek gondoltad a picit?http://www.life.hu/hazitunder/20120203-o-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-uj-kedvence-te.htmlHajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmijáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120201-valovilag-hajlektalan-lett-vv-attila.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.