Már csak kisebb szerepeket vállal a 10 éves sztár, Uggie

kutya A némafilmes Uggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így aztán könnyű élni - saját sofőrje és manikűröse van az új szupersztárnak.

Uggie, a Jack Russell terrier számára A némafilmes című mozi hozta meg a világhírt - ideje is volt, hiszen a kutyus már hat éve dolgozik a showbizniszben. Uggie a filmben a főszereplő háziállatát és színpadi segédjét alakítja, de egyébként hihetetlen dolgokra képes: tud két lábon járni, gördeszkázni, vízisízni, és akár halottnak is tetteti magát, ha arra kérik. Ő is hivatalos volt a Golden Globe-gálára, ahol végigvonult a vörös szőnyegen, showműsorok vendége is volt, egyszóval Uggie szupersztár - írja a Bors.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kutyust egyszerűen imádja a közönség: rajongói levelek garmadáját kapja, nyakörveket és kutyacsemegéket küldenek neki a világ minden tájáról. Amikor pedig meglátják, az emberek köré gyűlnek, és mindenki a kegyeiért rajong. Uggie pedig imádja mindezt, és akárcsak a szupersztárok, ő is limuzinban utazik saját sofőrrel. Naponta kap kényeztető kezeléseket, fürdetik, mosdatják, saját manikűröse van, és pihe-puha ágyban alszik.

"Uggie már hat éve dolgozik a showbizniszben, ám az elmúlt hetekben teljes őrület alakult ki körülötte. Azt akarom, hogy élvezze az utolsó éveit. Csodálatos kutya, büszke vagyok rá, de ideje, hogy nyugodtan éljen" - mondta a gazdája, Omar von Muller.

Tipp! Garantált a szex az Éden Hotel 2 műsorában! Kattints a galériáért!



VV Eszter a családalapításra és az otthonteremtésre akar koncentrálnihttp://www.life.hu/hazitunder/20120303-vv-eszter-a-csaladalapitasra-es-az-otthonteremtesre-akar-koncentralni.htmlKritikus helyek a konyhában, ahol hemzsegnek a kórokozók - Így szabadulj meg tőlük természetesenhttp://www.life.hu/hazitunder/20120229-kritikus-helyek-a-konyhaban-ahol-hemzsegnek-a-korokozok-igy.htmlA kerítésen másztak be a TV2 sztárjához - Biztonsági szolgálat védi őkethttp://www.life.hu/hazitunder/20120301-a-keritesen-masztak-be-a-tv2-sztarjahoz-hajdu-peterhez-.htmlZsírégető receptek, ha fogyni igen, de koplalni nem szeretnélhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120228-zsiregeto-receptek-ha-fogyni-igen-de-koplalni-nem-szeretnel.htmlÚj szocpol: akár 2 millió forint is lehet a támogatáshttp://www.life.hu/hazitunder/20120227-uj-szocpol-akar-2-millio-forint-is-lehet-a-tamogatas.htmlMár a lakbért sem tudja fizetni a VV5 sztárjának párjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120224-mar-a-lakbert-sem-tudja-fizetni-a-vv5-sztarjanak-parja.htmlKönnyen gondozható szobanövények, melyeket most szerezz be! - Hamarosan virágokat hoznakhttp://www.life.hu/hazitunder/20120224-konnyen-gondozhato-szobanovenyek-melyeket-most-szerezz-be-hamarosan-viragokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.