Victoria Beckhamet nem csak a ruhák érdeklik - Kiderült, főzni is tud a divattervező

sütés divattervező Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham meglepő oldalát mutatta meg nemrég: igazi anyukaként saját készítésű harapnivalókkal lepte meg fiai iskoláját.

Tipp! Sztárparádé a Galmour díjátadón! Kattints a galériáért!


Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A fiúk iskolájában nemzetközi ételkóstolót tartottak, ez pedig arra sarkallta Mrs. Beckhamet, hogy meglátogassa a konyháját. A sztáranyuka így besegített három fiának a sütésbe - tradicionális brit ételeket készítettek a Los Angeles-i iskolába. "Iskolai feladat! Nemzetközi ételnap Romeo és Cruz sulijában, most nekikezdünk a készülődésnek" - írta Victoria a közösségi oldalán.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

"Most fejeztem be a főzést! Büszek vagyok arra, hogy brit lehetek!"
- írta Victoria a Twitteren

David biztosan meglepődött azon, hogy neje konyhatündérré avanzsált, bár lássuk be, túl nagy fába nem vágta a fejszéjét: Victoria és a gyerekek ugyanis kolbászos rudacskákat készítettek, emellett sajtot és ananászt díszítettek angol zászlóval. Vic nemrég elárulta, a tengerentúlon is angol élelmiszerboltokban szeret vásárolni, ahol honvágya támad a hazai ételek láttán.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Bevált házi praktikák makacs foltok ellenhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120320-bevalt-hazi-praktikak-makacs-foltok-ellen.htmlMi lesz velük? Családjával együtt utcára kerülhet VV5 szereplőjehttp://www.life.hu/hazitunder/20120319-valovilag-vv-feco-utcara-kerul-ket-gyerekkel.htmlEgyszerűen pazar: ebbe a manhattani lakásba költözött Courtney Lovehttp://www.life.hu/hazitunder/20120314-egyszeruen-pazar-ebbe-a-manhattani-lakasba-koltozott-courney-love.html7 élelmiszer, amellyel diéta nélkül is fogyhatszhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120314-7-elelmiszer-amellyel-dieta-nelkul-is-fogyhatsz.htmlMeghalt a világ legcsúnyább kutyájahttp://www.life.hu/hazitunder/20120315-meghalt-a-vilag-legcsunyabb-kutyaja.htmlÚj családtag érkezett a Megasztár szerelmespárjáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120314-igy-el-a-megasztar-szerelmesparja-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.