Te tudtad? A Förtelmes főnökök sztárja mindenki kedvenc sorozatában tűnt fel először

2012.03.26. 4:04

Mi is meglepődtünk, amikor rájöttünk, hol is láttuk először a Förtelmes főnökök sztárját, Jason Batemant.

A farm, ahol élünk egy amerikai családi-western-dráma sorozat volt, amelyet Magyarországon először a televíziónézők 1998 elején az RTL Klubon láthattak. A sorozat egy farmon élő család és a Minnesota állambeli Walnut Grove település lakóinak életét mutatja be az 1800-as évek végén. A film egyik gyereksztárja pedig nem más volt, mint a Förtelmes főnökök című film főszereplője, Jason Bateman.

AFP

A színész akkor még gyerekként olyan hajat viselt, mint amilyen manapság Justin Bieber védjegye, de nagyon jól állt neki. Ma persze egészen más a frizurája a 43 éves színésznek, de évtizedekkel ezelőtt még trendi volt fiúknak is a bubifrizura. Jasont egyébként láthattuk még többek között a Testcsere, a Juno és a Szakíts, ha bírsz című filmekben is - persze felnőttként.

Megviselik Judyt a szerencsétlen események - Még a kislánya is veszélyben volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-megviselik-judyt-a-szerencsetlen-esemenyek-meg-a-kislanya-is.html Kisfia született Hilarynakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-megszult-az-enekesno-hillary-duff-kisfia-lett.html Mindent megengednek neki? Suri Cruise pizsamában ment vacsoráznihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-mindent-megengednek-neki-suri-cruise-pizsamaban-ment-vacsorazni.html Gyereknevelési tévhitek, melyeknek ne dőlj behttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-gyereknevelesi-tevhitek-melyeknek-ne-dolj-be.html Harmadik babáját várja Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-harmadik-babajat-varja-reese-witherspoon.html
Jason BatemanFörtelmes főnökökA farm, ahol élünk