Íme, Kate Beckinsale 13 éves lánya - Szerinted kire ütött?

Underworld Kate Beckinsale színész anya Michael Sheen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves Lily Sheen igazán hasonlít gyönyörű édesanyjára, Kate Beckinsale színésznőre.

A napokban anyát és lányát együtt kapták lencsevégre a Los Angeles-i reptéren. A fiatal Lily édesanyjától örökölte csodás fürtjeit és vékony alkatát, az arcberendezése azonban egyértelműen az édesapjáé, Michael Sheené. Persze stílusban is nagyon hasonló anya és lánya - mindketten a csinos, de laza és hétköznapi viselet hívei. A reptéren bőrdzsekit, csőfarmert és bokacsizmát viseltek. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Northfoto
Northfoto

Kate lányával és Les Wiseman rendező férjével él Los Angelesben. A pár 2003-ban ismerte meg egymást az Underworld forgatása alatt, egy évvel később pedig összeházasodtak. Lily apja azonban Kate korábbi kedvese, a szintén színész Michael Sheen, akit a rajongók az Alkonyat gonosz vámpírjaként ismernek. A férfi jelenleg a gyönyörű Rachel McAdams színésznő kedvese.

Tipp! Exkluzív fotók a Megasztár műsorvezetőjéről. Kattints a galériáért!



Te tudtad? A Förtelmes főnökök sztárja mindenki kedvenc sorozatában tűnt fel előszörhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-te-tudtad-jason-bateman-a-fortelmes-fonokok-sztarja-mindenki-kedvenc.html"Nem akartuk, hogy csak a fájdalom maradjon meg" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-nem-akartuk-hogy-csak-a-fajdalom-maradjon-meg-igy.html"A mi kisbabánk a legszebb" - Mel B megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-a-mi-kisbabank-a-legszebb-mel-b-megmutatta-tunderi.htmlMég csak pár hónapja szült, de ismét állapotos a sorozatsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-meg-csak-par-honapja-szult-de-ismet-allapotos-a-sorozatsztar.htmlMegviselik Judyt a szerencsétlen események - Még a kislánya is veszélyben volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-megviselik-judyt-a-szerencsetlen-esemenyek-meg-a-kislanya-is.htmlKisfia született Hilarynakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-megszult-az-enekesno-hillary-duff-kisfia-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.