55 ezerből él a magyar művésznő, és örül, hogy nem lett gyereke - Fájdalmas vallomás

gyermekvállalás Medveczky Ilona megélhetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már örül annak, hogy nem született gyermeke, vallotta nemrég a Blikknek Medveczky Ilona. A 69 éves táncművész szerint ugyanis szinte képtelen lenne végignézni, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben hogyan küszködne.

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!


"Be kell vallanom őszintén, bármennyire is akartam Nagy Richárdnak szülni, most már örülök, hogy nincsen gyerekem"
- nyilatkozta Medveczky Ilona a lapnak, aki a saját bőrén érzi a gazdasági válság kellemetlen hatásait. Mint azt elárulta, a téli hónapokban azzal spórolt, hogy a házának nagy részét lezárta, nem fűtötte. Egyetlen jövedelme ugyanis a mindössze 55 ezer forintos nyugdíja, ezenkívül nincs más bevétele.

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

"Hat éve havonta csak egy napon ülök autóba, próbálok bevásárlást, gyógyszertárat, orvost egyszerre elintézni. Hatalmas szerencsém van, hiszen egy ételkiszállító cég küld nekem ennivalót pusztán szeretetből, a virágaimra sem költök egy fillért sem, mert át tudom őket teleltetni, így az egyetlen, amire rendszeresen pénzt kell kiadnom a rezsi mellett, az a kutyáim kosztja. Rájuk főzök, de a hentes félreteszi nekem a legolcsóbb csirkelábat. A házban a helyiségek nagy részét lezártam, hogy ne kelljen fűteni. Súlyos gerincbetegségem miatt közgyógyellátásban részesülök, így a legnagyobb költséget, a gyógyszereket megúszom. Magamnak festem és vágom a hajam, pedikűrözök és manikűrözök, még a műkörmeimet is saját magamnak ragasztom fel. Tetovált sminkem van, így arra nem kell költenem. 16 éves korom óta nem változott az alakom, a régi ruháimban járok" - vallotta a lapnak Ilona, aki azonban képtelen túllépni azon, ami manapság itthon zajlik.

"Én voltam a hetvenes években Chicagóban, amelyről azt mondták, a legrosszabb város a maffia, a csempészet, a bűnözés miatt. De ez rosszabb, és én már azon sem csodálkozom, hogy az emberek megölik egymást" - fakadt ki Medveczky.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Újra anyagi problémákkal küzd Cini - Az egészsége is aggasztóhttp://www.life.hu/hazitunder/20120322-ujra-anyagi-problemakkal-kuzd-cini-az-egeszsege-is-aggaszto.htmlMi lesz velük? Családjával együtt utcára kerülhet VV5 szereplőjehttp://www.life.hu/hazitunder/20120319-valovilag-vv-feco-utcara-kerul-ket-gyerekkel.htmlNem nyúl a pénzhez a VV5 nyertese - Egészen más tervei vannakhttp://www.life.hu/hazitunder/20120309-nem-nyul-a-penzhez-a-vv5-nyertese-egeszen-mas.htmlŐ is nyomorog? A VV5 nagyszájúja még egy hónapig tudja eltartani magáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120306-o-is-nyomorog-a-vv5-nagyszajuja-meg-egy-honapig-tudja.htmlMár a lakbért sem tudja fizetni a VV5 sztárjának párjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120224-mar-a-lakbert-sem-tudja-fizetni-a-vv5-sztarjanak-parja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.