babavállalás Palya Bea énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első gyermekét várja Palya Bea énekesnő.

Anyai örömök elé néz Palya Bea. Bea tervei szerint augusztus végéig fog koncertezni, egy új CD-t és egy koncert DVD-t is kiad, év végére pedig megjelenik egy könyve a babavárásról. "Érdekes egybeesés, hogy tavaly október 3-án jelent meg Ribizliálom című könyvem és CD-m, és idén ugyanerre a napra vagyok kiírva babát szülni. Szokásos év eleji mexikói tartózkodásom során tudtam meg, hogy áldott állapotban vagyok. Régóta vágyom gyerekre, a szülés előtt ugyanakkor áprilistól a nyár végéig sok koncertem lesz és még többet szeretnék" - fejtette ki Palya Bea.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Bea tavalyi évét meghatározta személyes hangú esszékönyvének megírása, emiatt kevesebb ideje jutott az éneklésre, idén azonban minél többet szeretne fellépni. Május 9-én például ismét koncertet ad a Művészetek Palotájában, ahol Szefárd triójával, azaz Bolya Mátyással és Dés Andrással szefárd dalokat fog előadni ladino nyelven és magyar műfordításban.

Sikeres tavalyi könyve, a Ribizliálom kapcsán Palya Bea felidézte, hogy a megjelenés után született egy Kibeszél című, 36 részes videosorozat, amelyben színészek, kutatók, szociológusok, írók, zenészek mondták el gondolataikat öt-öt percben közvetlen, intim hangnemben írt munkájának apropóján. "Számomra ez nagyon sokat jelentett, megértettem újra, hogy csak egy belső középpontból érdemes alkotnom, bárki bármit mond. Megnyíltam a könyvben, az olvasóim pedig megnyílással válaszoltak." Az énekes már dolgozik második könyvén, amely a babavárás időszakának pillanatait, gondolatait, érzéseit örökíti meg sajátos napló- és blogszerű formában. Mint mondta, a mexikói kis faluban, Zipolitében kezdte az írást, amellyel most elsősorban nőtársaihoz akar szólni, talán segíteni. A könyvben, amelyben már benne lesz a szülés is, a tervek szerint az év végén jelenik meg.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.