Mindez élő adásban! Arcon öntötte vörösborral néhány hónapos keresztfiát a sztár

Ice-T vörösbor Coco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb bakit követett el a népszerű glamúrmodell, méghozzá élő adásban.

Coco és Ice-T lettek a keresztszülei Coco testvérének, Kristy kisfiának, Austinnak. Az Ice Loves Coco című valóságshow-ban Cocót éppen megdicsérték, hogy remek keresztmama, amikor a harminchárom éves celeblány egy hirtelen mozdulattal véletlenül leöntötte a pici fiúcskát. Ice-T kedvese éppen tósztot készült mondani a keresztelőn, amikor a vörösbor kifröccsent a pohárból, és a kis Austin fején landolt...

Forrás: AFP, http://uk.eonline.com
Forrás: AFP, http://uk.eonline.com

A kisbaba hirtelen nem tudta, mi történt, ezért picit sírni kezdett, de percek alatt letörölték a fejecskéjéről a bort, így a ceremónia tovább folytatódhatott. Persze ilyen véletlen bárkivel előfordulhat, Ice-T és Coco tíz éve vannak együtt, így biztos, hogy nagyszerű keresztszülők lesznek. Már csak azért is, mert a feladat nem új számukra, hiszen a pici Austin idősebb testvérének is ők a keresztszülei.

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.