Szerinted is meseszép? Íme a világsztár kislánya - Elbűvölő baba

Andrea Bocelli kislány vak énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatta gyönyörű kislányát a varázslatos hangú Andrea Bocelli.

Most elég egy rajz, és akár az egész család ingyen mehet a Vidámparkba - csatlakozzatok a pályázatunkhoz!


Az olasz, vak énekes, Andrea Bocelli egy dallal köszöntötte elbűvölően szép kislányát. Az ötvenhárom éves énekes azt vallotta a Hello! magazinnak, hogy pici lányára, Virginiára már sokkal jobban vigyáz, mint annak idején az első házasságából született fiaira. "Pechére elég öreg leszek, amikor ő betölti a tizenötöt. Mondtam is a fiaimnak, hogy nekik kell majd felelősségteljesen vigyázniuk rá, ha én már erre nem lennék alkalmas" - mesélte Andrea.

Forrás: HELLO! magazine
Forrás: HELLO! magazine

Az énekes a fiaival várakozott, míg kedvese a szülőszobában volt, a várakozás közben pedig Bocelli az Ange Adorable című számot énekelte a Rómeó és Júliából. "Amikor Andrea a kezében tartotta Virginiát, a pici hatalmasra nyitotta a szemeit, és csak az édesapját nézte" - mesélte a művész kedvese, Veronica.



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Így érd el, hogy biztosan visszavegyenek szülés után a munkahelyedrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120406-igy-erd-el-hogy-biztosan-visszavegyenek-szules-utan-a-munkahelyedre.htmlKétség nem fér hozzá: ő 2012 egyik legédesebb sztárcsemetéje - Friss fotók a kisasszonyrólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120404-ketseg-nem-fer-hozza-o-2012-egyik-legedesebb-sztarcsemeteje-.html"Nem készültem fel teljesen a fájdalomra" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120405-nem-keszultem-fel-teljesen-a-fajdalomra-igy-szultem-en.htmlSzemmel láthatóan kivirult: anya lesz a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120405-anya-lesz-a-tv2-egykori-sztarja-letay-dora.htmlBabát vár a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120406-babat-var-a-nepszeru-magyar-enekesno-palya-bea.htmlHogyan kezeljük családunkat homeopátiával?http://www.life.hu/anyaskodj/20120405-hogyan-kezeljuk-csaladunkat-homeopatiaval.htmlKitől örökölte azokat a szőke fürtöket? Elbűvölő Marion Cotillard kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120328-kitol-orokolte-azokat-a-szoke-furtoket-elbuvolo-marion-cotillard-kisfia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.