Ezt a családi fotót nem biztos, hogy kitennék a falra: íme Cher és nőből lett fia

Chaz Bono meleg Cher nemváltás leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cher nemrég a lányból lett fiával lépett a nyilvánosság elé egy hollywoodi ceremónián.

A díva fia, Chez Bono örök életében próbált kilépni világhírű édesanyja árnyékából. Ez persze részben sikerült is neki, hiszen a férfivá alakulásával hónapokig remek témát szolgáltatott a médiának. Anya és fia a napokban együtt vettek részt a GLAAD - Melegek és Leszbikusok Szövetsége a Rágalmazás Ellen - rendezvényén. A 43 éves Chaz Bonót is díjazták az este folyamán: a szervezet a legjobb dokumentumalkotásnak járó díjat ítélte a Becoming Chaz című film alkotóinak, Chez Bonónak, illetve Fenton Bailey és Randy Barbato rendezőknek. A Becoming Chaz című alkotás végigköveti azt az utat, ahogyan a Chastity néven született kislány nemváltoztató műtéteken esik át, majd hivatalosan is férfi lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chez Bono mellett az estén persze hatalmas figyelem irányult az édesanyjára, Cherre, aki egy óriási, kétségkívül nevetséges afrofrizurával jelent meg az eseményen. Ismerve Cher szabad szellemét és különcségét, nem csodálkozunk azon, hogy az ő lányából végül is férfi lett, amivel egyébként nincs is probléma, az azonban tény, hogy ők ketten most nagyon furcsa párost alkottak, és a róluk készült fotó sem biztos, hogy a kedvencük lesz...

Tipp! Nem mindennapi képek: különleges sztárportrék. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.