Trendi gyerekruhák olcsón: a legjobb turik Budapesten

vásárlás a nap cikke turkáló öltözködés ruha gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jó idő nemhogy bekopogtatott, hanem berontott az életünkbe - és a szekrényünket is felforgatta. Ha a tavalyi ruhák már nem mennek rá a gyerkőcre, az itt felsorolt turkálók valamelyikében  biztos, hogy akár egész nyárra felszerelkezhetsz, ráadásul tizedannyiért, mintha drága üzletekben jártál volna!
Maggie's

A Széll Kálmán téren és az Oktogonnál is megtalálható üzletekben több olyan turkálós problémát is kiküszöböltek, ami sokaknak megkeseríti a vásárlást: kis lyukak helyett például tágas, igényes próbafülkékben öltözhetsz, melyekben nemcsak nagy tükröket helyeztek el, hanem kényelmes fotelt is, és a megfelelő megvilágításról is gondoskodtak. Maga az üzlethelyiség sem kicsi, így a klausztrofób "tülekedő menekültekkel teli vonat" érzését is megspórolhatod magadnak válogatás közben. A kulcsos értékmegőrző, a ballonos ivóvíz és a várakozó férfiismerősöknek kiváló ülőalkalmatosságot szolgáltató bőrfotelek is igencsak jól jönnek, ha órákat töltesz turkálással.

Thinkstock
Thinkstock

A ruhák darabárasak, ami nem a legolcsóbb megoldás, viszont cserébe minőségi és divatos cuccokra lelhetsz, melyek még véletlenül sem bolyhosak vagy kopottak. A ruhák mellett cipőket, öveket és egyéb kiegészítőket is fellelhetsz, férfiruhát viszont ne a Maggie's-ben keress, ellenben igényes gyerekruhákat némi válogatás után akár egy halommal hazavihetsz. A Használj ki! kártyát elfogadják, így 10% kedvezménnyel is vásárolhatsz.

Háda

Az egyik legismertebb, 1995 óra működő használtruha-kereskedés, rengeteg üzlettel az ország és a főváros különböző pontjain. Minőségi angol ruhák között válogathatsz kényelmesen, bár vannak kisebb és nagyobb üzlethelyiségek egyaránt. A készletek átláthatók, és a ruhák mellett táskáktól a plüssállatokig sok mindent megtalálhatsz. Üzletenként változó a kínálat és az ár is: van, amit kilósan, és van, amit darabárasan vásárolhatsz meg.

Az árukészlet havonta frissül, ha valamit nem találtál meg náluk, érdemes megérdeklődni a következő szállítás időpontját, illetve az akciókat is figyelni, időnként 50%-os árengedményt biztosítanak. Kisbabától a kamaszig minden méretű gyerkőcre találhatsz jó minőségű, strapabíró ruhákat, melyek nagy része tényleg alig használt.

Thinkstock
Thinkstock

Renoválás

A Dohány utcai üzletben fellélegezhetnek azok is, akiket nem 38-as mérettel áldott meg az ég. A farmertől az estélyi ruháig a 42-es és afölötti mérettel rendelkező nők is könnyen találnak maguknak valami szépet. A ruhák fogasokra rendezve várják a vásárlókat, de a nagy kupacokat kedvelők is megtalálják, amit keresnek - 500 forint/darab áron. Az üzlet alapterülete igen nagy, és az árukészlet is vegyes: itt aztán férfiruháktól a kor és nem szerint szortírozott baba- és gyermekruhákig mindent megtalálsz, a táskákról, babacipőkről és a gyermekjátékokról nem is beszélve. A naponta megújuló árukészlet nemcsak a megrögzött ruhavásárlóknak jó hír, ahogy a szinte állandóan meglévő akciók sem - bár ezek rendszeresen más-más darabokra érvényesek.

Pöpec

A József körúton megtalálható üzletük kicsit ugyan túlzsúfolt, cserébe viszont kedves kiszolgálás és rengeteg méret és szín szerint csoportosított, minőségi használt ruha vár. Gyerekruhában is nagy a választék az egész kicsi babától a kamaszokig, sőt, ha szerencsés vagy, akár vadonatúj harisnyákat is találhatsz magadnak és csemetédnek. Az üzletben ráadásul rengeteg plüssállat fogad, úgyhogy bátran válogathatsz a gyerekekkel együtt is, ők sem fognak unatkozni.

Tipp! Ezek az igazán trendi ruhadarabok! Kattints a galériáért!



Kényelmes, divatos kismamanadrágok nagy pocakhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111221-kenyelmes-divatos-kismamanadragok-nagy-pocakhoz.htmlÍgy hordd régi ruháidat pocakosan is - Nem kell kismamaruhára költened!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111109-igy-hord-regi-ruhaidat-pocakosan-is-nem-kell-kismamaruhara.htmlÍgy vásárolj, hogy pénzt kapj érte - A legjobb hely kismamáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111104-igy-vasarolj-hogy-penzt-kapj-erte-a-legjobb-hely.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.