Mi lesz a házasságával? Durva gyerektartást követelnek a színésznő férjétől

Linda Evangelista Salma Hayek bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek-nek nem könnyű mostanában: férjétől igen magas gyerektartást követel a férfi egykori kedvese, a modell Linda Evangelista.

Linda Evangelista nemrég elárulta, hogy Salma Hayek férje, az ő egykori kedvese, Henri Penault azt akarta, Linda vetesse el azt a babát, aki egykor tőle fogant. A modell ezt a bíróságon mondta el: a szépség ugyanis jelenleg gyerektartást követel a milliárdos Henri Penault-tól. Evangelista tavaly fordult a bírósághoz, és adta be a 46 ezer dolláros gyerektartás iránti igényét. Kisfia, Augustin James ötéves. A gyermek akkor fogant, amikor Pinault egy ideig külön élt Salma Hayektől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Linda Evangelista és Salma Hayek férjével

A modell ügyvédje, William Beslow igen fifikásan közelíti a dolgokat: a bíróságon azt hozta fel Pinault ellen, hogy az üzletember hátat fordít a családnak, és nem teljesíti a kötelességét, mint a gyerek vér szerinti apja. Ráadásul a milliárdos arra buzdította szeretőjét, Lindát, hogy vetesse el a gyereket - ez sem vet túl jó fényt az apára. Evangelista a pénz mellett egy 13 milliós birtokot is kérne a gyereknek - éppen olyat, amilyet a férfi a Hayekkel közös gyermekük nevére iratott. A szépség szerint ő egész nap dolgozik, a gyerek mellé pedig bébiszitter, sofőr és testőr is kell egész napra, hogy el ne rabolják. Állítása szerint ő nem azért követel ennyi mindent, mert Pinault nagyon tehetős, hanem mert azt az életszínvonalat akarja biztosítani fiának, amit korábban megszokott.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.