Reese Witherspoon szabadnap Ryan Phillippe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos színésznő, Reese Witherspoon kislánya pontosan úgy néz ki, mint világhírű édesanyja.

Reese Witherspoon szabadnapos anyuka volt, így exférje, Ryan Phillippe vigyázott a gyerkekekre: Deaconra és Avára. A képeket nézegetve pedig megállapítottuk, hogy a tizenkét éves Ava egy az egyben tiszta anyja. A kis család a nyolcéves Deacon focimeccsére látogatott ki az egyik Los Angeles-i sportpályára - itt kapták lencsevégre a színészt és a gyerekeket.

Northfoto
Northfoto

Velük volt még Ryan fiatal, húszéves modell kedvese, Paulina Slagter is, aki csak nyolc évvel idősebb a színész kislányánál. A kis Aván látszik, hogy nem az a tipikus elkényeztetett sztárcsemete: egyszerű farmerben és fiatalos pólóban ment ki öccse meccsére. Ava a megszólalásig hasonlít édesanyjára - a vonásai, a haja és a szeme kiköpött olyan, mint a híres anyukáé. Ez biztosan előnyére válik majd!

Tipp! Felismerhetetlenné alakították a híres színésznőt. Kattints a galériáért!



Elvesztette kisbabáját az egykori Big Brother-sztár - A bejelentés után történt a tragédiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120510-elvesztette-kisbabajat-az-egykori-big-brothersztar-a-bejelentes-utan.html"Nem bírtam megfogni a fiamat" - Így szültemhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120509-nem-birtam-megfogni-a-fiamat-igy-szultem.htmlMegszületett a magyar származású színésznő és kedvese első babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120513-megszuletett-chris-hemsworth-es-elsa-pataky-kisbabaja.htmlEddig bírta a pelenkák mellett: Kovács Ágit szíve visszahúzza az uszodábahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120511-eddig-birta-a-pelenkak-mellett-kovacs-agit-szive-visszahuzza-az.htmlBudán fotózták le Bruce Willis babáját!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120511-bruce-willis-babajat-budapesten-fotoztak-le.htmlRá sem ismerni, annyira elhízott az egykor csinos Baywatch-sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120510-ra-sem-ismerni-annyira-elhizott-az-egykor-csinos-baywatchsztar.htmlUnokája lesz a volt amerikai elnöknek - Lehet, hogy már nem éri meg, hogy láthassahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-unokaja-lesz-a-volt-amerikai-elnoknek-lehet-hogy-mar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.