közös költség tartozás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartozik a közös költséggel Kozsó, ezért miatta kell többet fizetniük a házban élőknek.


www.amokfutok.hu
www.amokfutok.hu

A Blikk birtokába jutott a ház évzáró közgyűlésének jegyzőkönyve, amelyből kiderül: azonnali hatállyal felmondják a szerződést a biztosítóval, sőt be is perelik, mivel a közös képviselő nyilatkozata nélkül fizették ki Kocsor Zsoltnak a nagy összegű kártérítést. "Ez is nagyon durva, hogy mi csak most, májusban tudtuk ezt meg! Mégis milyen az a vízcsőrepedés, ami ennyi pénzbe kerül?! Úgy tudjuk, 1,2 millió forint körüli összeget vett fel, ami miatt most megint mi szenvedünk. Mi mindent engednek még meg ennek az embernek?! És ami a legjobban érdekel minket, mégis hogyan tudott a közös képviselő aláírása nélkül ennyi pénzt felvenni?!" - háborgott az egyik szomszéd, aki szerint hiába került napvilágra Kozsóék botránya, azóta sem nyúltak a zsebükbe.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Kövess minket iWiWen és Facebookon!



"Azóta sem fizetnek egy forintot sem! Kétmillió forint közösköltség-tartozásuk van most, amelynek egy része per alatt van, ugyanis a társasház eljárást indított. Az egyik helyiségével kapcsolatban jogerőre emelkedett az ítélet, amely megállapítja a tartozást. Április végén küldte ki a bíróság a végrehajtónak, reméljük, hamarosan elindul a végrehajtás. A másik üzlethelyiséggel kapcsolatban is született ítélet, de az ellen fellebbeztek. Mikor lesz már ennek vége?!" - panaszolta a lakó a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.