anyaság Sarah Michelle Gellar szülő hasonlóság Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. tündéri pici lánya egy az egyben olyan, mint híres édesapja.

Northfoto
Northfoto

A második babájával várandós színésznő kislányával, Charlotte-tal sétálgatott a minap Los Angelesben. A kétéves gyerek a megszólalásig hasonlít apukájára, Freddie Prinze Jr.-ra. Ő is barna hajú, barna szemű, ráadásul a szemének íve a megszólalásig olyan, mint az apukáé.

Northfoto
Northfoto

A pár a múlt hónapban jelentette be, hogy hamarosan ismét egy újabb jövevény érkezik a családba - a harmincöt éves Sarah pocakja pedig már jól láthatóan gömbölyödik. A körülbelül az ötödik hónapban lévő anyuka nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, de miért is ne lenne az, hiszen nagyon boldog férjével és egyre bővülő családjával.

Ismét apa lesz a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120530-ismet-apa-lesz-a-valovilag-sztarja-feco.htmlZenei nevelés: honnan tudhatod, hogy tehetséges a gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/20120511-zenei-neveles-honnan-tudhatod-hogy-tehetseges-a-gyerek.htmlMég csak két hete szült az X-Factor finalistája, máris bomba formában van - Vajon mi a titka?http://www.life.hu/anyaskodj/20120525-meg-csak-ket-hete-szult-az-xfactor-finalistaja-maris-bomba.htmlEgy kellemetlen fertőzés, ami koraszüléshez vezethet - Ne hanyagold el!http://www.life.hu/anyaskodj/20120525-egy-kellemetlen-fertozes-ami-koraszuleshez-vezethet-a-huvelygomba.htmlBeperelte Sharon Stone-t a kirúgott bébiszitterhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120524-beperelte-sharon-stonet-a-kirugott-bebiszitter.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.